Til corporate websiteCorporate website
Sitemap
Du er her: Forside /
HD-medarbejder022-655

Medarbejderudvikling i HedeDanmark

Kompetente og motiverede medarbejdere med en høj grad af tilfredshed er en af grundpillerne i en stærk virksomhed og samtidig en forudsætning for en nytænkende, ledende og serviceminded virksomhed som HedeDanmark.

Via HedeDanmark Akademiet arbejder vi målrettet med at styrke medarbejdernes eksisterende kompetencer og samtidig understøtte nye kompetencer til gavn for den enkelte og virksomheden. Dette sker gennem såvel interne som eksterne kursus- og uddannelsesaktiviteter.
 

Til inspiration for den enkelte medarbejder udbyder HedeDanmark Akademiet et uddannelseskatalog for henholdsvis driftsmedarbejdere og funktionærer. Der er dog også mulighed for at deltage på en lang række andre uddannelser. For at finde det helt rigtige uddannelsestilbud til den enkelte medarbejder rådgiver HR-afdelingen om muligheder og hjælper med at målrette medarbejderenes ønsker.

Udvikling af driftsmedarbejderne

Som driftsmedarbejder har du mulighed for at øge dine kompetencer inden for det faglige felt, du arbejder med. Også knap så fagtekniske uddannelsestilbud inden for eksempelvis (team)ledelse, konflikthåndtering og projektledelse kan tilbydes medarbejdere, for hvem dette kan styrke deres profil. I HedeDanmark sikrer vi os naturligvis altid, at du er opdateret i forhold til de sikkerhedsmæssige kurser, der er påkrævet for din stilling.

Udvikling af funktionærerne

Den fortsatte udvikling understøttes ligeledes for vores funktionæransatte medarbejdere. Også her handler det om at styrke de faglige kompetencer, men fokus lægges i høj grad også på kompetenceudvikling inden for personlig udvikling og ledelse.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Film om medarbejder-trivsel i HedeDanmark
Hør adm. direktør Carsten With Thygesen fortælle om værdien af god trivsel på arbejdspladsen og det lokale arbejde på trivselsmøderne.

©2013 HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | T: 87 28 10 00 | F: 87 28 10 01 | CVR 27623549 | E-mail | Cookies og privatlivspolitikker