Du er her:

Koebmagergade-belaegninger-sten_2_655x120

Hvad er Det Gode Projekt?

Hos HedeDanmark Anlægsgartnere er alle projekter Gode. Vi har gennem mange år udviklet en norm for vores arbejde, der omfatter alt fra tilbudsberegningen til selve udførelsen af projektet.

Vi kalder normen for "Det Gode Projekt". Det Gode Projekt sikrer, at vi altid håndterer alle sager på en systematisk, fagligt kvalificeret og ensartet måde.

Ydre forhold

Vi arbejder udenfor og er afhængige af vind og vejr. Derfor er alle væsentlige beslutninger truffet i så god tid, at der kan planlægges for en kontinuerlig produktion.

Sagsoverdragelse

Hver gang en sag skifter hænder, er der risiko for, at information går tabt. Vi har derfor klare procedurer for alle sagsoverdragelser; fra tilbudsberegneren til projektlederen og mandskabet – samt til beboere og brugere. 

Plads

Pladsen er vores fysiske udgangspunkt for at levere et godt projekt. Ordentlighed giver overblik og overskud til at fokusere på det væsentligste. Vi har klare regler for, hvordan pladsen altid skal være ryddet og klar.

Forudgående aktivitet

Den forudgående aktivitet skal være gennemført korrekt i den rigtige kvalitet og til tiden med sikkerhedsforholdene i orden, før næste aktivitet udføres. Vi har altid fokus på at overdrage færdigt og fejlfrit arbejde til næste håndværker/sjak.

Mandskab

Mandskabet er omdrejningspunktet for enhver opgave. Vi sikrer derfor altid den rette kapacitet og de rette kompetencer til en given opgave.

Materialer

Det er væsentligt, at de rigtige materialer kommer til pladsen til tiden og i rette mængder. Vores kvalitetssikringssystem sikrer en optimal logistik ind og ud af entrepriseområdet.

Materiel

For at sikre en optimal produktion sørger vi altid for det rette materiel på pladsen på det rette tidspunkt. Opstår der et behov for at forcere tidsplanen, har vi mulighed for at tilføre projektet ekstra mandskab og/eller materiel efter behov.
legeplads-grønt-udstyr-800
HD-Anlægsgartnere_Ballerup_PHABA_622x423
Læs vores profilbrochure:
SKAG-profilbrochure-2015-185.JPG

© HedeDanmark Anlægsgartnere - Sjælland | Kirkebjergvej 7, 4180 Sorø | Kontakt os | CVR: 27 62 35 49​
HedeDanmark Anlægsgartnere - Jylland/Fyn | Ulvevænget 10, Vinding | 7100 Vejle | Cookies og privatlivspolitikker