Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
handske_maal_close

Entreprise – fra nyanlæg til genoprettelse til gavn for miljø og samfund

HedeDanmarks division Entreprise er markedsledende på flere områder og besidder en høj ekspertise og specialisering inden for etablering af grønne anlæg, naturpleje og -genopretning samt håndtering og miljøvenlig genanvendelse af organisk affald.

Nyanlæg og renovering af grønne anlæg
HedeDanmark Anlægsgartnere har fokus på nyanlæg og renovering af både simple og komplekse anlægsgartner-opgaver i store dele af landet. I de senere år har HedeDanmark Anlægsgartnere bl.a. renoveret Folketingets hovedindgang, udearealerne omkring Den Blå Planet, strøgområdet omkring Købmagergade i København og Novo Nordisks nye hovedsæde.

Læs mere på www.hededanmark.dk/anlaegsgartnere


Legepladser og uderum med fokus på helhedsløsningen
HedeDanmarks specialafdeling for udemiljøer, Legelandskaber, tilbyder helhedsløsninger i totalentreprise helt fra tegnestuen til det færdige anlæg. Afdelingen har specialiseret sig i anlægning af legepladser, sansehaver, fantasifulde grønne anlæg og andre typer af skræddersyede uderum for bl.a. børnehaver, institutioner, skoler, plejehjem og kommuner. 

 

Læs mere på www.legelandskaber.dk  


Naturpleje, genopretning og plantninger til gavn for miljø og menneske
Afdelingen Natur, Vand og Plantning udfører projekter inden for både plantning af ny skov og læhegn samt naturpleje- og naturgenopretning i Danmark. Med godt lokalkendskab, høj ekspertise samt viden om nye løsningsmetoder og samarbejdsformer er afdelingen den største entreprenør inden for deres område. Natur og Vand løser alle typer af naturplejeprojekter, såsom pleje af vandløb og heder eller etablering af søer og publikumsfaciliteter.
 

Læs mere på www.hededanmark.dk/natur eller www.hededanmark.dk/plantning


 

Find nærmeste HedeDanmark kontaktpersonDivisionsdirektør:

John Iskov
Divisionsdirektør - Entreprise
John Iskov

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker