Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
vejservice_bro

Outdoor Facility Service – i det åbne rum i byerne

Divisionen Outdoor Facility Service løser opgaver inden for grøn service for både private virksomheder og det offentlige i Danmark og Sverige. Divisionen løser således bl.a. opgaver inden for drift af parker, veje og grønne områder.

Landsdækkende service på det grønne område
HedeDanmark er gennem Outdoor Facility Service Skandinaviens største og Danmarks eneste landsdækkende leverandør af outdoor facility services og grøn service til private og offentlige virksomheder.
 

Outdoor Facility Service rådgiver om og udfører arbejde med bl.a. drift, pleje og vedligeholdelse af grønne områder, vintertjeneste, vejservice, ejendomsservice, greenkeeping på golfbaner samt en række kommunale driftsopgaver inden for vej og parkområdet.
 

Divisionen løser opgaver inden for outdoor facility service for nogle af Danmarks største dagligvarekæder, finansielle virksomheder, statslige selskaber, industrivirksomheder og en lang række kommuner. Eksempelvis er drift og pleje af veje og parker i bl.a. Hillerød, Ballerup, Svendborg, Frederikssund og Odsherred kommuner overladt til HedeDanmark.

Læs mere her


Udvidelse af svenske aktiviteter
I 2012 overtog HedeDanmark den svenske anlægsgartnervirksomhed HD LandScape og udvidede dermed sine outdoor facility service aktiviteter til det senske marked.

Afdelingen er etableret i det sydlige Sverige og udfører med sine ca. 40 ansatte blandt andet ejendomsservice, pleje af grønne område og bygge- og anlægsarbejde for HedeDanmarks svenske kunder.
 

Læs mere på www.hdlandscape.se
 

Find nærmeste HedeDanmark kontaktpersonDivisionsdirektør:

Søren Bo Johansen
Divisionsdirektør - Outdoor Facility Service
Søren Bo Johansen
 

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker