Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Treastabler_skov_lys

Skov – rodfæstet i mere end 150 års erfaring

Skovdivisionens arbejde og rådgivning bygger på erfaring med pleje og udvikling af de danske skove og landskaber siden 1866. HedeDanmark forvalter, udvikler, driver, vedligeholder eller rådgiver over 135.000 hektar skov i Danmark.

Bæredygtig skovforvaltning

HedeDanmarks division, Skov, rådgiver og arbejder primært for private skov- og jordejere, kommuner, skovselskabet Skov-Sam samt Naturstyrelsen under Miljøministeriet.


Skovdivisionen har stor viden og erfaring i udvikling og certificering af bæredygtig skovdrift efter internationalt anerkendte standarder som PEFC og FSC® (FSC C103859).

Klimavenlig energi og råtræ til industrien

HedeDanmark forsyner årligt den danske energisektor og industri med ca. 2 millioner rummeter træflis, hvilket gør HedeDanmark til den største producent og leverandør af træflis til bioenergi i Danmark.

 

Afdelingen for råtræ håndterer årligt over 1 million m3 råtræ fra danske og tyske skove til den internationale træindustri. De primære kunder er bl.a. private skov- og jordejere, kommuner, private virksomheder og varmeværker.

 

Læs mere om flis og råtræ 

Kvalitetfrø med den rigtige genetik

HedeDanmarks frøafdeling sikrer, gennem salg og udvikling af kvalitetsfrø, de kommende generationer af kvalitetsplanter til dyrkning af juletræer, læhegn, skovrejsning og meget mere.  
 

Læs mere på www.hdseed.dk

Skovforvaltning i Baltikum

HedeDanmark er den største uafhængige forvalter af privat skov i Baltikum. Aktiviteterne sker gennem det helejede selskab, HD Forest, som har mere end 50.000 hektar skov under forvaltning. Ud over hovedaktiviteten med forvaltning og udvikling af skove for investorer, så tilbyder HD Forest også bl.a. handel med skovejendomme og ejendomsservice for kunder i de tre baltiske lande Estland, Letland og Litauen.

 

Læs mere på www.hdforest.com

Find nærmeste HedeDanmark kontaktpersonDivisionsdirektør:

Steen Vincens Riber
Divisionsdirektør - Skov
Steen Vincens Riber
 

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker