Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /

Værdifuld udvikling af frø

HedeDanmark forædler, udvikler og sælger frø af høj kvalitet til kunder i både Danmark, Europa, Rusland og Nordamerika. Faglighed og nytænkning har sikret en position som den største private forædler og udvikler af skovfrø i Danmark.

Innovation og udvikling af frø

HedeDanmarks afdeling, Skovfrø, er fokuseret på udvikling, produktion og salg af frø til professionelle kunder i Danmark og internationalt. Kunderne er typisk planteskoler med produktion af planter til skovbrug og produktion af juletræer samt andre frøhandlere. Skovfrø leverer også højtforædlede specialprodukter af frø til producenter af prydplanter til det europæiske marked.

Største private forædler af skovfrø

Skovfrø er i dag den største private forædler og udvikler af genetik og skovfrø i Danmark. Salget sker primært til kunder på det europæiske markeder, men også til bl.a. det russiske og nordamerikanske marked.

Frø og forretning skaber værdi

Innovation og produktionsudvikling sker i tæt samarbejde med HedeDanmarks professionelle kunder. Samarbejdet sikrer, at udviklingen sker med henblik på at skabe et bæredygtigt, miljømæssigt og konkurrencedygtigt produkt med stærk forretningspotentiale. Produktionen af frø sker på en række arealer i Danmark samt i Geogien.
Besøg Skovfrø
skovfro165

Læs mere om Skovfrøs arbejde og produkter.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker