Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /

HedeDanmark som arbejdsplads

Hvordan behandler vi hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere, og hvordan er det at være ansat i HedeDanmark?

Vi behandler andre, som vi gerne selv vil behandles

I HedeDanmark arbejder vi i dagligdagen med et adfærdskodeks, der er udarbejdet sammen med vores medarbejdere. Det er vores måde at fortælle omverdenen, hvordan vi behandler hinanden, leverandører og kunder i hverdagen.

HedeDanmarks adfærdskodeks:

  • Vi holder ord
  • Vi er positive og imødekommende
  • Vi tager initiativ
  • Vi udviser ansvarlighed
  • Vi behandler andre, som vi gerne selv vil behandles

 
Hvad er det bedste ved at arbejde i HedeDanmark?

Vi har interviewet et udvalg af vores medarbejdere om, hvad der er det bedste ved at arbejde i HedeDanmark. For mange er friheden under ansvar det vigtigste. Derudover værdsættes variation, lange relationer og kollegernes hjælpsomhed i HedeDanmark højt.

Vi har spurgt:"Hvad er det bedste ved at arbejde i HedeDanmark?"
 

Vis billede:
Pia Thøstesen
Stilling:
Anlægsgartnerassistent
Citat:
"Jeg ved, hvilke opgaver, jeg skal løse, men hvordan og hvornår, jeg gør det, er helt op til mig. Samtidig har vi et godt kollegialt sammenhold. Vores formand sørger for, at vi har ugentlige møder, og vi holder dagligt kontakten med en app på mobilen," fortæller anlægsgartnerassistent Pia Thøstesen.
Vis billede:
Anders Rasmussen
Stilling:
Skov- og landskabsingeniørstuderende
Citat:
”Det bedste ved at være elev hos HedeDanmark er tilfredsstillelsen ved at vide, at det arbejde, man laver, er gennemtænkt og bliver fulgt til dørs,” fortæller elev og SLING-studerende Anders Rasmussen. 

I vores sektion "Medarbejderne fortæller", kan du også læse om en typisk dag på arbejdet for en række af vores medarbejdere.
 

Vi holder øje med, om du har det godt

Hos HedeDanmark ønsker vi at være blandt de bedste, når det gælder medarbejdernes trivsel. Derfor bruger vi løbende forskellige former for undersøgelser for at tage temperaturen på arbejdsmiljøet og holde øje med, om vores medarbejdere trives.

Skov-spisepause-800


Vores seneste store trivselsmåling blev gennemført i 2018, hvor funktionærer og driftsmedarbejdere gav HedeDanmark en flot gennemsnitsscore på 8 ud af 10 mulige. Karakteren svarer til, at trivslen anses for at være ”god” eller ”meget god”.

Hvis der i en afdeling viser sig udfordringer med trivslen, tages der hånd om det med dialog og udarbejdelse af en handlingsplan, der skal forbedre trivslen.
 

Vi byder dig velkommen

Uanset om du ansættes i driften eller administrationen, skræddersyr vi et forløb til dig, som sikrer, at du føler dig velkommen og er godt klædt på til at løse dine opgaver.

Læs mere om, hvordan ansættelse og introduktion typisk foregår: 

 
vandløbsrestaurering_instruktion-800

 
Din uddannelse og udvikling er vigtig

Når vores medarbejdere bliver bedre, bliver HedeDanmark også bedre. Derfor arbejder vi målrettet med at styrke eksisterende og nye kompetencer til gavn for den enkelte og virksomheden gennem både interne og eksterne kursus- og uddannelsesaktiviteter ofte tilpasset den enkeltes behov.

Læs mere om uddannelse og udvikling i HedeDanmark.
 

Vi hjælper næste generation på vej

Som en større landsdækkende virksomhed tager vi medansvar for at uddanne næste generation af fagfolk i form af praktikophold og elevpladser m.v. Det kan eksempelvis være dig, der gerne vil uddanne dig som skov- og landskabsingeniør, have-/parkingeniør, anlægsgartner, kontorassistent eller noget helt femte.

Hold øje med vores liste over ledige stillinger eller kontakt os for at høre om mulighederne for praktik eller elevplads.

Læs også om Thyge og Frederiks erfaringer som ung i HedeDanmark. 

Thyge-F.-Autsen_450x  Frederik-R.-Nielsen_800x

 

Film om HedeDanmarks værdier
Film fra HedeDanmark viser eksempler på, hvordan HedeDanmarks værdier er en del af det daglige arbejde.
skovnings-maskine_600
 

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker