Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Top-billede:
Byggeplads-655-120
Titel:

EHS-ansvarlig i Viborg

Intro - 1-2 linjer:

Har du arbejdet med sikkerhed i en større virksomhed? Og kan du påvirke kollegernes adfærd, så de kommer sikkert hjem fra arbejde hver dag? Så har vi en spændende stilling til dig! 

JOBBET - GANSKE KORT

Jobbet - ganske kort - 2-3 linjer:

Vi søger en EHS-ansvarlig til en nyoprettet stilling i Viborg. Du får ansvar for, at HedeDanmark bliver en mere sikker arbejdsplads med færre ulykker og nærved-hændelser. Du skal bl.a. skabe synlighed, overblik og fremsynethed for arbejdsmiljøorganisationen og ledelsen omkring vores arbejdsmiljø. 
 

Dine nye kolleger

Dine nye kolleger - 2-3 linjer:

Du bliver en del af HR og Forretnings-udvikling med 12 medarbejdere, der arbejder sammen med kolleger fra alle forretningsområder i virksomheden. Du bydes velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs virksomhed, hvor personlig sparring og udvikling af kompetencer er centralt.

Film:

Hvad er det bedste ved at være ansat i HedeDanmark?

Medarbejdercitat:
"HedeDanmark er en virksomhed, hvor der er stor respekt for, at der skal være balance mellem arbejdsliv og privatliv. Der bliver naturligvis stillet krav om, at jeg leverer det, der forventes, men jeg har en høj grad af fleksibilitet til planlægning af eget arbejde," fortæller forretningsudviklingskonsulent Kenneth Bjærre Bruun.
Dine opgaver, Vi tilbyder, Vi forventer - punktopstillet:

DINE OPGAVER VIL BLANDT ANDET VÆRE:

 • at identificere fokusområder for sikkerhed – fra arbejde i skoven til byggepladser
 • at samarbejde med og yde faglig støtte til både arbejdsmiljøgrupper og ledere
 • at deltage i videreudvikling af en aktiv og involverende sikkerhedskultur blandt vores medarbejdere, vikarer og underentreprenører
 • at sikre data for arbejdsmiljøet og udarbejde dokumentation til intern og ekstern brug
 • drift af CSR-systemet, som omfatter underleverandører af serviceydelser, herunder ansvar for processen og løbende stikprøver 

Du bliver også sikkerhedskoordinator på udvalgte opgaver, hvor du skal udarbejde særlige arbejdsmiljøprocesser, analyser og interne audits. Din forståelse for vores komplekse forretning bliver således afgørende.


VI FORVENTER, AT DU:

 • har en relevant uddannelse og nogle års erfaring inden for arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed – enten fra arbejde internt i en virksomhed eller som autoriseret arbejdsmiljørådgiver
 • arbejder selvstændigt og tænker nyt, når du – i samarbejde med organisationen – finder de fokusområder, der skal tages afsæt i for at forbedre sikkerheden
 • indhenter og bruger data som baggrund for nye sikkerhedstiltag
 • kan navigere mellem praktisk virkelighed, lovgivning og kundekrav
 • er sympatisk og vedholdende, men også fleksibel
 • er god til at skabe interne og eksterne relationer

Sammen har vi et ansvar for sikkerheden, og du skaber værdi ved at være drivkraften bag resultaterne. Du skal derfor være forberedt på en del kørsel for at mødes ansigt til ansigt med kollegerne i vores landsdækkende organisation. På den måde kan du skabe succes sammen med og gennem andre. Vi kalder det ”Sammen om sikkerhed”.
 

VI TILBYDER DIG:
Et job med fokus på arbejdssikkerhed, hvor du skaber værdi både for den enkelte medarbejder og for virksomheden. Gennem dit samarbejde med arbejdsmiljøorganisationen, ledere og medarbejdere står du i spidsen for, at vi udvikler os og bliver en arbejdsplads med færre ulykker og nærved-hændelser. Du får en bred kontaktflade i hele organisationen, hvor din selvstændighed, dit drive og din fleksibilitet kommer i spil.

Som EHS-ansvarlig refererer du til HedeDanmarks personalechef, og sammen sætter I kriterierne for succes. Vi tilbyder dig at blive en del af en virksomhed i vækst – og du vil kunne præge din egen hverdag i et job med stor fleksibilitet. 

FAKTA OM JOBBET:

Arbejdssted:
Arbejdssted:

Viborg

Afdeling: 
Afdeling:

HR & Forretningsudvikling

Tiltrædelse: 
Tiltrædelse:

Hurtigst muligt – forventet 1. april 2019

Ansøgningsfrist: 
Ansøgningsfrist - synlig:

23-01-2019

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vis billede:
Dorte Dalsgaard Thomsen
Stilling:
Personalechef
Kontaktperson:
Dorte Dalsgaard Thomsen
Telefon:
24 40 79 86
Fritekst til Kontakt:

ANSØGNING:

Ansøgning - 1-3 linjer:

Læs mere om ansættelse og intro.


Klik på knappen herunder og send din ansøgning senest onsdag den 23. januar 2019. I ansøgningen bedes du opgive din forventning til løn inkl. pension. Vi gennemfører 1. samtale tirsdag den 5. februar og 2. samtale onsdag den 20. februar. 

Vis Email DK:

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker