Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Top-billede:
Byggeplads-655-120
Titel:

Projektleder til HedeDanmark Anlægsgartnere

Intro - 1-2 linjer:

Ønsker du at blive en del af en danskejet virksomhed med stolte traditioner og ambitiøse vækstplaner? Kan du se dig selv bidrage til at skabe flotte og inspirerende udearealer? Er du en kompetent og udviklingsorienteret projektleder med styr på kvalitet, økonomi og tidsplan?

Så er det dig, vi søger til en udfordrende og nyoprettet stilling med stort udviklingspotentiale. HedeDanmark har en god tilgang af kunder og projekter i det sønderjyske.

JOBBET - GANSKE KORT

Jobbet - ganske kort - 2-3 linjer:

Du får ansvaret for en række hoved- og fagentrepriser samt for sagsstyringen og opfølgningen på de enkelte projekter i Sønderjylland.
 

Dine nye kolleger

Dine nye kolleger - 2-3 linjer:

HedeDanmark Anlægsgartnere løser spændende og innovative renoverings- og anlægsopgaver for kunder over hele landet. Gennem mange år i markedet har de derfor oparbejdet en stor viden og erfaring, som de gør en dyd ud af at forankre og videreformidle i virksomheden.  
 

Film:

Hvad er det bedste ved at være ansat i HedeDanmark?

Medarbejdercitat:
"Diversiteten i arbejdsopgaverne er det bedste – og jeg er utrolig glad for, at jeg hver dag beskæftiger mig med opgaver inden for natur, vand og plantning. Opgaverne varierer både i størrelse og kompleksitet. Samtidig er der fuld fart på, og det motiverer mig," fortæller projektleder Mads Lindstrøm.
Dine opgaver, Vi tilbyder, Vi forventer - punktopstillet:

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Praktisere synlig ledelse og herigennem motivere og lede medarbejdere og underentreprenører på dine projekter
  • Være ansvarlig for dine medarbejderes trivsel og sikre et godt arbejdsmiljø
  • Håndtere sags- og økonomistyring på dine anlægsprojekter – herunder sikre, at dine sager udføres til den givne tid, kvalitet og økonomi
  • Deltage i byggemøder og følge op på opgaver
  • Lave beregninger på ekstraarbejde
  • Kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og underleverandører 
  • Forhandle kontrakter.

Faglige kvalifikationer 
Uddannelsesmæssigt er der flere indgangsvinkler til jobbet. Det vigtigste er, at du er en skarp projektleder, der både mestrer det administrative arbejde og trives med at begå dig på byggepladser og til byggemøder. Det er en klar fordel, hvis du har lokalkendskab og netværk i det sønderjyske. Du har udpræget flair for økonomi/forretning kombineret med æstetisk sans. Du har gode IT-kundskaber.
 
Personlige kompetencer
Du er en synlig og troværdig leder, der forstår at motivere dine medarbejdere og sætte det rigtige hold. Du arbejder selvstændigt, struktureret og velorganiseret. Du har et stort overblik, gennemslagskraft, og du følger dine opgaver til dørs. Du er proaktiv og på forkant med dine opgaver/projekter. Du er en kompetent kommunikator i skrift og tale. 
 
Vi tilbyder dig
Et attraktivt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for både faglige og personlige udfordringer samt efteruddannelse. Du bliver en del af en uformel og nytænkende kultur funderet på mange års historie, hvor du samarbejder med engagerede kolleger med en god holdånd.  

FAKTA OM JOBBET:

Arbejdssted:
Arbejdssted:

Aabenraa

Afdeling: 
Afdeling:

HedeDanmark Anlægsgartnere

Tiltrædelse: 
Tiltrædelse:

Snarest

Ansøgningsfrist: 
Ansøgningsfrist - synlig:

31. marts 2019

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vis billede:
Stilling:
Kontaktperson:
Telefon:
Fritekst til Kontakt:

ANSØGNING:

Ansøgning - 1-3 linjer:

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for HedeDanmark Anlægsgartnere.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent hos JKS CAREER Anika Gormsen på 3085 1295. Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via ”Søg stillingen”, da vi holder samtaler løbende – dog senest d. 31. marts 2019.

Klik på linket herunder for at søge stillingen (via JKS - eksternt rekrutteringsbureau).

Vis Email DK:

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker