Grøn Service
Grøn Service
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
greenkeeping

Kommunikation er vigtig

Kommunikationen mellem HedeDanmark og brugere og beslutningstagere på golfbanen er afgørende for et vellykket samarbejde mellem parterne.

Det er i den forbindelse vigtigt at skelne mellem spillernes behov for løbende information om banens tilstand og plejens indflydelse på deres spil og beslutningstagernes behov for faglig sparing om økonomi og udvikling af baneplejen, der sker i regi af en fælles styregruppe for samarbejdet.

Spillernes behov for information kan imidlertid også skabe et uhensigtsmæssigt pres på beslutningstagerne, hvis det ikke i tilstrækkelig grad honoreres af det faglige personale.

Informationen til spillerne vedrører primært langsigtede problemstillinger i forhold til den pleje- og anlægsmæssige udvikling af banen eller den daglige plejes indflydelse på afviklingen af spillet.

I det første tilfælde arbejder HedeDanmark i tæt samspil med baneudvalg, forretningsfører eller tilsvarende om en grundig, faglig og tilgængelig information, der formidles via klubblad, hjemmeside og medlemsmøder.

Formidlingen af de daglige rutiner og eventuelle særlige tiltags betydning for spillet sker via fysiske opslag i kombination med hjemmesiden.

Informationen er koblet til chefgreenkeeperens detaljerede og rullende 14 dages planlægning, og derved sikres, at informationen kan gøres tilgængelig for spillerne i god tid til at indgå i deres planlægning af, hvornår de ønsker at spille.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Greenkeeping_plaeneklipper.jpg

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker