Skov
Skov
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
flis

Kunde hos HedeDanmark

HedeDanmark har været med fra starten af flisudviklingen i Danmark. Vi arbejder løbende med at udvikle og trimme værdikæden fra skov/træ til forbrugssted, så den optimeres til glæde for såvel kunder som leverandører.

Vores leveringssikkerhed er uovertruffen, fordi vi i HedeDanmark har et indgående kendskab til leverandører i Danmark og Tyskland samt et stort kontaktnet uden for disse lande.

 

Det store internationale kontaktnet sikrer en stor markedsviden, som vores kunder kan drage nytte af.

 

HedeDanmarks regionale distrikter håndterer det lokale indkøb, og derudover forvalter HedeDanmark store skovarealer, som også er leverandører til flisområdet.

 

Den daglige levering af flis styres i HedeDanmark lokalt, så når du handler med HedeDanmark, får du et tæt samarbejde med den lokale driftsleder og de mennesker, der transporterer flisen. Samtidig vil du opleve fordelene ved, at der bagved de lokale er en backup-funktion og støtte, som sikrer en professionel håndtering uanset opgaven.

 

Flislevering med tilfredse kunder kræver en stor viden om flisproduktet samt de enkelte kunders kedler, leveringsforhold mv. Denne viden har vi i HedeDanmark, og vi assisterer også gerne omkring projekteringen af nye flisanlæg med stort og småt, så tag bare fat i os, også selvom du ikke er så langt med projektet.

Find nærmeste kontaktperson


Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker