Landskab
Plantning
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /

Kundecases – Læplantning

Her finder du en liste over vores kundecases inden for Læplantning.

 

Klik på den grønne pil i højre side for at læse mere om den specifikke case.

 

Udførelse Kunde Område Beskrivelse af projekt
2012 Ib Jacobsen Privat lodsejer Læ er alfa og omega for juletræer
Plantning af læhegn omkring en mark med juletræer er en langtidsinvestering, men belønningen er værd at vente på. Når beplantningen er blevet tæt og er kommet op i højden efter ca. 10 år, er resultatet en juletræsproduktion med færre frostskader og skadedyrsangreb.
2011 Esben Sørensen Bording Det betaler sig at tage skridtet fuldt ud - Bording
Brugt rigtigt kan en beplantning med træer og buske både fungere som støjdæmpning mod en befærdet motorvej og en forskønnelse af arealerne omkring staldene på en stor moderne svinefarm.
2011 Laust Stenger og Stinne Andersen Rødding Læhegn med indbygget udsigt
Der blev tænkt mange tanker og lagt planer, da Laust Stenger og Stinne Andersen byggede en helt ny gård til økologisk mælkeproduktion i 2007. Blandt andet blev der skitseret en beplantning, der kunne give læ til haven, uden at man mistede udsigten til køerne i stalden og på marken.
2011 Ove Nielsen Oksbøl Grusgraven forvandles til en naturperle
Grusgrave opfattes ofte som en udnyttelse af jorden, der giver naturen skæmmende ar. Ove Nielsen har dog besluttet at give tilbage, hvad han har fået ved at reetablere sin grusgrav, så den i fremtiden kan bruges som rekreativt område.
2010 Mads Knudsen Privat landejendom Enkle virkemidler giver stor effekt
Omtanke og planlægning kan forvandle en uvejsom gammel beplantning til en skov med spor og lysninger samt fremhæve naturlige slugter og formationer i landskabet, så landejendommen skifter karakter til liebhaveri.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker