Landskab
Plantning
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
Læhegn

Læplantning med garanti for læhegn af høj kvalitet

HedeDanmarks koncept inden for læplantning indeholder etablering samt renholdelse og efterplantning af læhegn i de første 3 vækstsæsoner. Garanti for læhegn af høj kvalitet!

Levende hegn og småplantninger er vigtige elementer i det åbne land. De giver skønhed, variation og oplevelser i et kulturlandskab, som hele tiden forandres.

Fast pris på plantning og vedligehold af levende hegn

HedeDanmark har igennem mange år udført læplantninger og småplantninger som et koncept, hvor etablering (jordarbejde, planter og plantning) samt ukrudtsbekæmpelse og efterplantning af læhegn de første tre vækstsæsoner laves til fast pris. 

Levende hegn som totalkoncept er vores garanti for høj kvalitet

Grundlaget for dette totalkoncept er høj kvalitet og sikkerhed for kunden. Dette sikres gennem en løbende uddannelse af vores medarbejdere samt udvikling af nye metoder og maskiner til løsning af læhegnsetablerings- og vedligeholdelsesopgaver.

Med baggrund i et højt kompetenceniveau samt en stærk konkurrenceevne har vi en meget høj markedsandel inden for læplantning i Danmark.

Læhegn-før-og-efter-800
Et læhegn kan bl.a. benyttes til at skærme installationer og bygninger i landskabet. NB: der gives ikke tilskud til denne type læplantning. 

 

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Nyplantet læhegn i 3 rækker.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker