Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Medarbejdere_trae_655x120

Fokus på medarbejdernes trivsel

Hos HedeDanmark ønsker vi at være blandt de bedste, når det gælder medarbejdernes trivsel. Vi forsøger hver dag at skabe trivsel blandt alle medarbejdere.

Vi bruger forskellige former for undersøgelser for at tage temperaturen på arbejdsmiljøet. Hvis der i en afdeling viser sig udfordringer med trivslen, tages der hånd om det i form af fx dialog med medarbejdere og udarbejdelse af en handlingsplan, der skal understøtte arbejdet med løbende at have fokus på medarbejdernes trivsel og på at forbedre organisationen.

Seneste store undersøgelse viste, at hele 86 % af virksomhedens funktionærer er meget tilfredse eller tilfredse med at arbejde hos HedeDanmark, mens 10 % svarer: hverken tilfreds eller utilfreds. For timelønnede medarbejdere viser resultatet, at 79 % er meget tilfredse eller tilfredse, mens 14 % svarer: hverken tilfreds eller utilfreds. 


Målet er fremadrettet at få endnu flere meget tilfredse medarbejdere. 

HedeDanmark scorer flot blandt danske arbejdstagere

Rambøll, som gennemfører trivselsanalysen, har udarbejdet et benchmark, der baserer sig på svar fra 6.000 danske arbejdstagere. Af resultatet ses det, at HedeDanmark på størsteparten af spørgsmålene ligger væsentligt over gennemsnittet af danske arbejdstagere.
Medarbejdere_haand_185x278

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker