Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Medarbejdere_liggende_655x120

Medarbejderudvikling i HedeDanmark

Kompetente og motiverede medarbejdere med en høj grad af tilfredshed er en af grundpillerne i en stærk virksomhed og samtidig en forudsætning for en nytænkende, ledende og serviceminded virksomhed som HedeDanmark.

I HedeDanmark arbejder vi målrettet med at styrke medarbejdernes eksisterende kompetencer og samtidig understøtte nye kompetencer til gavn for den enkelte og virksomheden. Dette sker gennem såvel interne som eksterne kursus- og uddannelsesaktiviteter.

Der er mulighed for at deltage i en lang række kursus- og uddannelsesaktiviteter. For at finde det helt rigtige uddannelsestilbud til den enkelte medarbejder rådgiver HR-afdelingen om muligheder og hjælper med at målrette medarbejderens ønsker. 

Udvikling af driftsmedarbejderne

Som driftsmedarbejder har du mulighed for at øge dine kompetencer inden for det faglige felt, du arbejder med. Også knap så fagtekniske uddannelsestilbud inden for eksempelvis (team)ledelse, konflikthåndtering og projektledelse kan tilbydes medarbejdere, for hvem dette kan styrke deres profil. I HedeDanmark sikrer vi os naturligvis altid, at du er opdateret i forhold til de sikkerhedsmæssige kurser, der er påkrævet for din stilling.

Udvikling af funktionærerne

Den fortsatte udvikling understøttes ligeledes for vores funktionæransatte medarbejdere. Også her handler det om at styrke de faglige kompetencer, men fokus lægges i høj grad også på kompetenceudvikling inden for personlig udvikling og ledelse.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Læs om medarbejder-trivsel i HedeDanmark

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker