Natur og Vand
Natur og Vand
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
draabe_paa_blad

Metode til oprensning af bassiner

HedeDanmark har i mange år arbejdet med oprensning af bassiner og har stor erfaring i anvendelse af forskellige løsningsmodeller og muligheder, som sikrer, at der tages hensyn til alle interessenter på området.

Der er mange måder at oprense et bassin på, men den mest brugte og oftest billigste løsning er at pumpe bassinet tørt og efterfølgende grave op med en stor gravemaskine.

 

Det er dog ikke altid muligt med denne metode, da der kan være svære adgangsforhold, eller søen er for dyb, eller der simpelthen ikke er noget sted at pumpe vandet hen osv.

 

I disse tilfælde må man så vurdere, hvilke andre metoder der kan bruges. HedeDanmark har samlet en række specielmaskiner, som kan komme i betragtning til disse opgaver – alt efter forholdene.

 

Mange gange kan det ende med, at man må pumpe sedimentet op direkte fra bunden, andre steder kan en flydende gravemaskine eller en maskine på en pram være løsningen.

 

Lige meget hvordan et bassin skal tømmes, så har HedeDanmark udstyret og ekspertisen til at løse opgaven.

 

Deponi
Efter sedimentet er taget op af et bassin, skal det i de fleste tilfælde bortskaffes. Rigtig mange bassiner er mere eller mindre forurenede, enten fordi der bliver tilført vejvand eller overløb fra spildevand el.lign.

HedeDanmark afsætter store mængder forurenet jord og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser på bortkørsel og deponi af klasse 1 - 4 jord. Specielt deponiprisen på klasse 4 jord kan være meget afgørende for økonomien i oprensningen af et bassin.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Gravemaskine
Udgravning i forbindelse med oprensning.
pram-med-pumpe
Specialmaskine på pram.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker