Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Til nyhedsoversigten
Overskrift:

HedeDanmark udvider med nyt opkøb i Sønderjylland

Publiceringsdato uden tid:
01-07-2016
Vis nyhedslabel:
Selskabsmeddelelse
Intro:

HedeDanmark udvider igen sine aktiviteter inden for etablering, pleje og vedligehold af grønne områder samt snerydning og glatførebekæmpelse. Sønderjyllands største anlægs-gartnervirksomhed, Frank Sørensen Anlægsgartner, bliver pr. 1. juli en del af HedeDanmark.

Brødtekst:

Fagligt stærke medarbejdere, erfaren og dygtig ledelse samt en solid portefølje af mangeårige kunder blandt offentlige og private virksomheder samt boligforeninger. Det er blot nogle af grundene til, at HedeDanmark endnu en gang udvider sin tilstedeværelse i Sønderjylland – denne gang gennem køb af anlægsgartnervirksomheden, Frank Sørensen Anlægsgartner.

”HedeDanmark løser allerede i dag grønne serviceopgaver for en række offentlige og private virksomheder i det sønderjyske område. Aftalen med Frank Sørensen Anlægsgartner styrker dog uden tvivl både HedeDanmarks position lokalt i Sønderjylland, men også vores position som landsdækkende leverandør af grønne serviceydelser til virksomheder,” siger regionschef Søren Damkjær fra HedeDanmark.

Veldrevet og professionel
Frank Sørensen Anlægsgartnerfirma er grundlagt af 53-årige Frank Sørensen, som har stået i spidsen for virksomheden siden 1986. HedeDanmark overtager med købet en veldrevet anlægsgartnervirksomhed med mere end 30 medarbejdere. Virksomheden er kendetegnet ved høj faglighed og stærke kompetencer inden for etablering, pleje og vedligehold af grønne områder og anlæg. Derudover udføres snerydning og glatførebekæmpelse. Købet gennemføres med virkning pr. 1. juli.

”Når man har drevet egen virksomhed i 30 år, kræver et salg grundige overvejelser. Derfor er det afgørende for min beslutning, at HedeDanmark som ny ejer udgør den bedst tænkelige platform for udvikling af virksomheden og medarbejdere, og at vi fortsat kan tilbyde kunderne en professionel serviceleverandør,” siger direktør i Frank Sørensen Anlægsgartner, Frank Sørensen, der fortsætter i HedeDanmark.

Frank Sørensen Anlægsgartner drives fra egne lokaler i Felsted syd for Aabenraa, hvorfra HedeDanmark vil samle og drive sine lokale driftsaktiviteter, når sammenlægning af opgaver og funktioner er gennemført.

Styrket position gennem flere år
HedeDanmark har gennem flere år udvidet tilstedeværelsen i det syd- og sønderjyske område. Inden for de senere år har HedeDanmark overtaget flere aktiviteter inden for pleje og vedligehold af grønne områder fra virksomheder som bl.a. Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard i Fredericia (2012) samt Davidsen & Partnere (2011).
 

De målrettede opkøb er en del af HedeDanmarks strategi om at styrke sin position som en landsdækkende leverandør af pleje og vedligehold af grønne områder for offentlige og private virksomheder samt boligforeninger.

Frank-sørensen-800

 

Kontakt / Forfatter:
Anne Eisenberg
Anne Eisenberg
Kommunikations- og pressemedarbejder
Søren Damkjær
Søren Damkjær
Regionschef
Vis Spot 1 - Højre kolonne:
Frank Sørensen, direktør,
Frank Sørensen Anlægsgartner
Mobil: 40 27 99 66 

Tilmeld vores nyhedsbrev

hd_newsletter_spot_grafik

Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker