Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Til nyhedsoversigten
Overskrift:

Nu kan du blive skovejer for 50.000 kr.

Publiceringsdato uden tid:
22-01-2019
Vis nyhedslabel:
Nyt fra Skov
Intro:

Med beløb ned til 50.000,- kroner har private investorer nu mulighed for at investere i skov i Baltikum.

Brødtekst:

Grønne investeringer i skov er nu også blevet tilgængelige for små investorer med beløb helt ned til 50.000,- kroner. Det er blevet en mulighed efter at HedeDanmark sidste år indgik samarbejde med investeringsselskabet DIFKO, som i mere end 40 år bl.a. har tilbudt og rådgivet danskerne om investering.

Bestil salgsmateriale og læs mere hos DIFKO.

Din investering sikres af HedeDanmark
Arbejdsfordelingen mellem DIFKO og HedeDanmark er klar. DIFKO finder og rådgiver potentielle investorer om mulighederne for solide afkast ved at købe skov i Baltikum. HedeDanmarks baltiske selskab HD Forest vil fortsat gøre det, de er bedst til, nemlig at sikre, at de baltiske skove bliver drevet og forvaltet bedst muligt, så DIFKOs investorer får det størst mulige afkast.

”Vi har fået en erfaren samarbejdspartner (DIFKO), som har været på markedet i mange år, hvilket er med til at signalere, at projektet er gennemarbejdet, seriøst og professionelt,” siger Peter Vind Larsen, Baltic Director, HD Forest.

Baltic-winter-elk-625-255

Fastholder store investorer
Det HedeDanmark-ejede selskab HD Forest vil fortsat selv tilbyde investeringer til større investorer, som ønsker at investere mere end 500.000 euro svarende til knap 4 millioner kroner. HedeDanmark har tidligere overvejet selv at tilbyde mindre investorer at kunne købe skov i Baltikum, men har fravalgt muligheden.

”Vi er dygtige til at finde de gode skovarealer i Baltikum, samt drive og forvalte dem effektivt. Rådgivning om investering til små private investorer kræver helt andre kompetencer og et andet administrativt setup. Vi vil fokusere på større professionelle investorer og på at være de bedste skovforvaltere,” siger Baltic Director, Peter Vind Larsen fra HD Forest.

Læs mere om dine muligheder for skovinvestering ned til 50.000 kr.

Baltic-forest-800

Kontakt / Forfatter:
Peter Vind Larsen
Peter Vind Larsen
Baltic director
Vis Spot 1 - Højre kolonne:

Tilmeld vores nyhedsbrev

hd_newsletter_spot_grafik

Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker