Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
mand_maskine

Nytænkning og udvikling

Nytænkning og udvikling er en integreret del af HedeDanmarks forretning og værdigrundlag. På en række områder udvikler HedeDanmark nye løsninger, som skaber en bedre hverdag for vores kunder og medarbejdere.

Nytænkning og udvikling af forretning, processer og arbejdsgange er afgørende for, at HedeDanmark er en konkurrencedygtig servicevirksomhed. Både i forhold til kunder og når vi skal tiltrække de bedste medarbejdere. 

Nytænkning og teknologi som styrker

Anvendelse af ny teknologi og udvikling af nye arbejdsformer indgår derfor som en naturlig del af HedeDanmark. Mobilteknologi er bl.a. med til at sikre præcis og opdateret dokumentation af det arbejde, vi udfører for kunder. Ligesom mobilteknologi bidrager til generelt at styrke kvaliteten af vores service og optimere vores lagre og leverancer over for kunder.

Værdiskabelse sammen med kunder

Nye, fleksible og åbne samarbejdsformer med kunderne bidrager også til at øge effektiviteten og indtjeningen for både kunder og HedeDanmark. Gennem tætte samarbejder – med høj grad af indsigt i processer og forretningen – ønsker vi at styrke værdiskabelsen for både kunder og HedeDanmark.

Medarbejdere med høj faglighed

HedeDanmarks cirka 800 medarbejdere er afgørende for, at HedeDanmark opnår forretningsmæssig succes. Gennemen åben virksomhedskultur, fastlagte medarbejderpolitikker og gode muligheder for uddannelse er det HedeDanmarks mål at tiltrække og fastholde motiverede medarbejdere med stærke kompetencer og høj faglighed.

Investering i uddannelse

HedeDanmark arbejder målrettet med uddannelse for medarbejderen – både intern og ekstern uddannelse, som fokuserer på at opretholde og udvikle medarbejderens faglige, ledelsesmæssige og personlige kompetencer. Faglighed er en kerneværdi i HedeDanmark og skal bl.a. sikre, at opgaver bliver løst optimalt for både kunder, miljø og natur samt medarbejdere.

Fokus på forskningsmiljøer

HedeDanmarks ledelse og en række medarbejdere indgår i arbejdsgrupper ved danske universiteter og forskningsinstitutioner. Formålet er bl.a. at udvikle nye økonomiske og miljømæssigt optimale løsninger til glæde for HedeDanmark, vores kunder og det danske samfund. HedeDanmark har løbende forskningsstipendiater tilknyttet.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker