Grøn Service
Grøn Service
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
vejservice_bro

Offentlige – private samarbejder

Sammen med den offentlige forvaltning medvirker vi til at effektivisere den offentlige forvaltning, så vi kan sikre kvaliteten, samtidig med at vi kan identificere en løbende besparelse.

Staten, regioner og kommuner udbyder oftere og oftere vej- og parkopgaver. HedeDanmark har stor erfaring inden for denne type af samarbejder. Der kan være tale om ’traditionelle’ udbud, hvor hele eller dele af et område udbydes, og hvor den laveste pris er det primære udvælgelsesparameter. Eller der kan være tale om en kommune, som ønsker hele sin drift og pleje udbudt til én entreprenør, eller en kommune, som ønsker en udvidet form for samarbejde, hvor den private entreprenør indgår i et tæt partnerskab, en benchmarking-ordning eller lign. sammen med kommunens egen entreprenørgård.
 

HedeDanmark har Danmarks største portefølje af offentlige – private samarbejder inden for vej- og parkdrift. Vi er eller har været involveret i flere udviklingsprojekter, udvidede samarbejder og integrerede partnerskaber med en række større og mindre offentlige forvaltninger.
 

HedeDanmark har således været aktivt medvirkende til at udvikle Helhedsorienteret Parkforvaltning (HelPark) og har i mere end 10 år drevet offentlige HelPark-kontrakter. Vi er landets mest erfarne entreprenør inden for Helhedsorienteret Drift (HOD), ligesom vi løbende indgår i forsknings- og udviklingsprojekter, der fokuserer på at udvikle og forbedre det offentlige – private samarbejde.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker