Du er her:

HD-Anlægsgartnere_beplantning_655x120

Om HedeDanmark Anlægsgartnere

HedeDanmark Anlægsgartnere (tidligere Skælskør Anlægsgartnere) blev etableret i 1965 i Skælskør af Ejner Nielsen. Senere overtog Ejners søn, Peter Nielsen, virksomheden, der nu har mere end 45 års erfaring med anlæg af grønne arealer og pladser.

I februar 2012 blev virksomheden sammenlagt med HedeDanmark a/s. En sammenlægning, som har skabt Danmarks største virksomhed inden for grøn service og dermed en slagkraftig landsdækkende samarbejdspartner. I januar 2018 skiftede Skælskør Anlægsgartnere navn til HedeDanmark Anlægsgartnere.

HedeDanmark Anlægsgartnere udgør i dag en selvstændig anlægsforretning inden for HedeDanmark med ca. 110 medarbejdere.

Landsdækkende anlægsgartner for små og store virksomheder mv.
Til trods for det tidligere navn, Skælskør Anlægsgartnere, er HedeDanmark Anlægsgartnere i dag landsdækkende med produktionskontorer i Sorø og Vejle og udfører stort set alle opgaver i det grønne for både store og små virksomheder, kommuner, boligselskaber mv. Opgaveløsning sker altid med et stort fokus på godt samarbejde med håndværkere og underentreprenører samt ikke mindst fagligt dygtige medarbejdere, der altid kan sikre en hurtig arbejdsgang og korte beslutningsprocesser på pladserne.

HedeDanmark Anlægsgartnere løser opgaver fra små detaljer til store, komplicerede landskabsopgaver – vi omstiller os og tilpasser os kundens behov for derved at få det bedste resultat. Vi er specialister i større og gerne komplekse anlægsopgaver.

SKAG-hovedkontor-800
 
ID2560_Profilbrochure_anlæg_450x627
Læs vores profilbrochure

© HedeDanmark Anlægsgartnere - Sjælland | Kirkebjergvej 7, 4180 Sorø | Kontakt os | CVR: 27 62 35 49​
HedeDanmark Anlægsgartnere - Jylland/Fyn | Ulvevænget 10, Vinding | 7100 Vejle | Cookies og privatlivspolitikker