Skov
Skov
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
Skovejer fordelsprogram

Om Skovdivisionen

Alt inden for skovdrift – baseret på mere end 150 års erfaring

HedeDanmark har gennem hele sin historie siden 1866 haft skovdrift og rådgivning herom som en af grundstenene i forretningen.
 

Professionel rådgivning af private ejere, selskabsejede skove, kommunale og statslige skove m.m. – baseret på solid viden, erfaring og praktisk kendskab – har altid været udgangspunktet for HedeDanmarks virke.

 

Med udgangspunkt i vores værdigrundlag om at ”udvikle naturværdier og naturressourcer i både Danmark og internationalt ved at holde et højt fagligt og etisk niveau i omgangen med naturen,” arbejder vi dagligt med og for vores mange kunder og sikrer dem de økonomiske og dyrkningsmæssige bedste løsninger.

 

Hvad enten man som privat skovejer har brug for rådgivning og sparring om den korrekte drift af ens skov, eller man står med en konkret opgave, der skal udføres, er HedeDanmark klar med faguddannede specialister både lokalt og centralt placeret på vores kontorer rundt i landet.

 

Som den værdiskabende forbindelse mellem skovejeren og de aftagende led i verdenen omkring os sørger vi for at maksimere skovens indtægtsgrundlag, samtidig med at vi servicerer bl.a. savværker, juletræskunder og varmeværker med de rigtige produkter til den rette tid.

 

Så hvad enten du er skovejer eller forbruger af skovens produkter, vil du med HedeDanmark som samarbejdspartner være garanteret kvalificeret hjælp – lige fra skovfrø til handel med de færdige træeffekter.

Find nærmeste kontaktperson


Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker