Du er her:

have-haekklip-anlaeg-nyanlaeg-655-120

Opgavens forløb

Fra første kontakt til færdigt arbejde - vores kunder er på et varierende stade i deres overvejelser, når de kontakter os.

Nogle har præcise planer for, hvordan de ønsker, deres nye have skal se ud, og har måske ligefrem fået lavet tegninger af en landskabsarkitekt. Andre har måske bare en fornemmelse af, hvad de ønsker, men mangler lidt rådgivning. Lige meget, hvor langt du er i processen, kan vi være behjælpelige med det videre forløb.

1. Den første kontakt

Hvis du allerede har fået udarbejdet et projekt, kan du sende det til os. Ellers kommer vi gerne forbi og kigger på haven. Så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning. Måske skal der også laves en skitsetegning eller en opmåling af arealet. Ved større projekter anbefaler vi, at du i samarbejde med en havearkitekt får udarbejdet en plantegning. Vi har et godt samarbejde med flere havearkitekter og vil gerne anbefale en til dig.

2. Beskrivende tilbud

Herefter udformer vi et beskrivende tilbud eller prisoverslag - efter aftale. Såfremt du ønsker at få arbejdet udført, aftaler vi, på hvilket tidspunkt det skal udføres. Du får tilknyttet en kontaktperson, som har ansvaret for, at projektet bliver udført som aftalt. Ofte vil det være den samme person, som har udformet tilbuddet.

3. Kvaliteten i top

Under sagens forløb fører vi en intern kontrol, der sikrer, at arbejdet lever op til den kvalitet, vi har aftalt. Vi er altid åbne over for en dialog om ændringer i projektet i løbet af udførelsen.

4. Færdigt arbejde

Ved mindre sager sender vi en regning for det udførte arbejde i henhold til tilbuddet eller anden aftale, når arbejdet er udført. Ved store projekter, der strækker sig over længere tid, sender vi løbende acontoopgørelser og til sidst en slutopgørelse.

Kontakt os:
Sjælland og Fyn

 

Kontakt os:
Jylland
Inge Lindrup Grunnet
Inge Lindrup Grunnet
Projektleder

 

Mand_og_mave
 

© HedeDanmark Anlægsgartnere - Sjælland | Kirkebjergvej 7, 4180 Sorø | Kontakt os | CVR: 27 62 35 49​
HedeDanmark Anlægsgartnere - Jylland/Fyn | Ulvevænget 10, Vinding | 7100 Vejle | Cookies og privatlivspolitikker