Du er her:

Etablering og renovering af parker 

Nogle parker renoveres med stor respekt for traditioner og den oprindelige haveplan og stil. Andre anlægges som moderne parker med masser af ny teknologi.  

Den moderne park
Landet rundt foregår etablering af parker i stigende grad med ny teknologi, såsom intelligente løbebaner, højtalerinstallationer og smarte lysinstallationer. Tiltag, der i den moderne park kan udvide funtionen som et fri- og aktivitetsrum til byens borgere. 

Den klassiske park
Gammelt behøver ikke at være forfaldent. Mange ældre byparker har sjæl og er designet efter bestemte traditioner. Det stiller krav til renoveringen, der skal bibeholde eller genskabe parkens udtryk med nye materialer, træer og planter. 

Hos HedeDanmark Anlægsgartnere kan vi hjælpe med hele etableringsprocessen fra skitse til installation af lys og udstyr. Vi kan både renovere den gamle parks søer og bassiner samt genplante alleer under hensyntagen til historikken og anlægge store plæner og implementere teknologi i de helt nye og moderne parker – eller få tradition og teknologi til at gå op i en højere enhed.  

 

Se, hvor vi har udført renovering eller anlæg af parker:
   

PROJEKT:

Kunde: Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme
Sted: Frederiksberg
Form: Hovedentreprise
Sum: 12.000.000 kr.
Str.: 30.000 m²
Periode: 2011
Titel:
LIV OG LYS I SØNDERMARKEN
Billede til oversigt:
liv-og-lys-i-søndermarken-2

 

Læs vores profilbrochure:
SKAG-profilbrochure-2015-185.JPG

© HedeDanmark Anlægsgartnere - Sjælland | Kirkebjergvej 7, 4180 Sorø | Kontakt os | CVR: 27 62 35 49​
HedeDanmark Anlægsgartnere - Jylland/Fyn | Ulvevænget 10, Vinding | 7100 Vejle | Cookies og privatlivspolitikker