Landskab
Plantning
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
DSC_0159x120

Rydning og træbeskæring

Vi har stor erfaring med rydningsopgaver i forbindelse med byggeri, vejudvidelser, rydning af skov og remiser eller andre anlægsprojekter. 

 

Derudover har vi stor erfaring i træbeskæring og tilsyn ved luftledninger, jernbaner, rør i jorden og nær veje eller bygninger, hvor træerne ikke må vokse for tæt på.
 

Alle former for pleje, beskæring eller fældning af træer og buske er vores kernekompetence.
 

Vi varetager alt fra de små beskærings- og fældningsopgaver til de helt store skovnings- og rydningsprojekter, der udbydes i licitation. Ligeledes påtager vi os totalløsninger med rådgivning, ansøgninger, afsætning og efterfølgende udførelse af selve entreprenøropgaven.
 

HedeDanmark har igennem mange år været med til at præge udviklingen i det danske landskab og i dansk skovbrug. Det er denne erfaring, der gør, at vi i dag er landets førende rådgiver og entreprenør inden for bl.a. rydningsprojekter, bynær skovdrift, byggerydning, træpleje og risikovurdering.
 

Vi er landsdækkende med driftscentre jævnt fordelt i hele Danmark og kan rykke ud med dags varsel til hasteopgaver.
 

På vores regionale driftscentre beskæftiger vi landskabskonsulenter og driftsledere, der alle har mange års erfaring i løsning af komplekse projekter.

 

Disse erfaringer kommer vores kunder til gode, fordi vi altid søger den optimale løsning. Derudover råder vi over en meget alsidig maskinpark, lige fra en motorsav til store maskiner som fx en fælde- og udkørselsmaskine.
 

Ved at involvere HedeDanmark i en træpleje, fældnings- eller rydningsproces får vores kunder altid den faglige og økonomisk set mest fordelagtige løsning.

Find nærmeste HedeDanmark kontaktperson


Tynding i Læhegn

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker