Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /
Medarbejdere_liggende_655x120

Samarbejdsformer

Fokus på værdiskabelse er kernen i HedeDanmarks samarbejde med kunder og forretningspartnere. Tillid, åbenhed og fleksibilitet er nøgleord i samarbejdet. 

Partnerskaber: Samarbejde til fælles bedste

Et tæt samarbejde baseret på åbenhed, tillid og tæt dialog er kernen i HedeDanmarks partneringsamarbejder. Bedre anvendelse af materiel og medarbejdere samt optimale rammer for at skabe nye idéer og løsninger, som gavner begge parter, er nogle af målene med HedeDanmarks partneringmodeller.

Offentligt-privat samarbejde: Bred erfaring med det offentlige Danmark

HedeDanmark har i dag Danmarks største portefølje af offentlige-private samarbejder inden for drift af vej og parker. Udviklingsprojekter, udvidede samarbejder og integrerede partnerskaber med større og mindre forvaltning er blot nogle af de offentlige-private samarbejder, HedeDanmark indgår i

Strategiske Samarbejder.

Udlicitering: Mere end blot laveste pris

Stat, regioner og kommuner udsætter i dag stadig flere offentlige opgaver for konkurrence fra private virksomheder, som i dag løser opgaver, der tidligere blev udført af det offentlige. HedeDanmark udfører i dag vej- og parkdrift for bl.a. Svendborg, Hillerød og Frederikssund kommuner og passer og plejer historiske skove i Århus og Odense.

Følg HedeDanmark på de sociale medier

Se bl.a. billeder, video og nyt fra det grønne område.

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker