Grøn Service
Grøn Service
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
Medarb_gaaende

Samarbejdsformer

HedeDanmark har stor erfaring med mange forskellige samarbejdsformer. På baggrund af disse erfaringer kan vi medvirke til at udvikle en samarbejdsform, der passer til den enkelte kundes behov.

Forskellige typer samarbejde
Udlicitering af vejservice og/eller grønne driftsopgaver betyder ikke nødvendigvis, at 100 % af driften skal udliciteres. Vi tilbyder og mestrer både faste entrepriseaftaler og mere fleksible aftaler, der involverer hele eller dele af et område, samt mere eller mindre komplicerede opgavetyper. Det er vores erfaring, at kunden opnår betydelige besparelser ved at indgå i tætte samarbejder med os som entreprenør. Lige meget hvilken aftale, vi finder frem til, vil vi altid identificere et stort rationaliseringspotentiale for kunden.

 

Fleksibilitet
HedeDanmark har stor erfaring med mange typer af samarbejdsformer. Men vi har ikke på forhånd en klar definition af den bedst egnede type samarbejde. Vi foretrækker at afklare kundens behov – sammen med kunden, og herudfra vælger vi den bedst egnede samarbejdsform. Vi har mange erfaringer at trække på og kan aktivt bidrage med inputs og mulige løsningsmodeller.

 

Analyse som grundlag
Inden en eventuel udlicitering af hele eller dele af driften er det en fordel først at analysere sin egen drift, herunder driftsomkostningerne. Dette skal sikre, at beslutningen bliver truffet ud fra de rigtige præmisser.

HedeDanmark tilbyder at udføre en sådan analyse, der kan give inspiration til, hvilken type og grad af udlicitering, der er bedst egnet. Vi går derudover gerne i dialog om deling af erfaringer fra andre entrepriser, samarbejdsformer, partnerskaber mv.

 

Læs om Partnerskaber her.


 

Samarbejdsformer_grenklipper.jpg

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker