Du er her:

SKAG-novo-buen-nyanlaegs-belaegning-655-120

Samarbejdspartnere

Vi finder de dygtigste, uanset hvilken ekspertise der er behov for. 

Leverandører og samarbejdspartnere

I HedeDanmark Anlægsgartnere nyder vi godt af mange gode samarbejder med mange forskellige virksomheder. Vi har indgået samhandelsaftaler med flere af vores leverandører, som sikrer konkurrencedygtige priser på de materialer, vi benytter i vores produktion.
 

Ved hver enkelt tilbud indhenter vi altid tilbud på det konkrete produkt. På den måde har vi altid et øjebliksbillede af markedet og en finger på pulsen, hvis en ny virksomhed skulle vinde frem med nye produkter.

Underentreprenører

De arbejdsopgaver, vi udfører, involverer ofte flere forskellige håndværksfag som f.eks. tømrer- og smedearbejde. Til at udføre dette arbejde benytter vi os af en række dygtige underentreprenører. Vi har et godt samarbejde med en bred palette af underentreprenører, som vi benytter mere eller mindre fast.

Der er mange fordele ved at samarbejde med personer og virksomheder, som vi ved udfører et ordentligt stykke arbejde. Det forhindrer os dog ikke i at være opmærksomme på nye, positive og fremadrettede samarbejder. Én leverance eller veludført arbejde kan blive til et langvarigt og positivt samarbejde.

Kloakarbejde
Staalbro

© HedeDanmark Anlægsgartnere - Sjælland | Kirkebjergvej 7, 4180 Sorø | Kontakt os | CVR: 27 62 35 49​
HedeDanmark Anlægsgartnere - Jylland/Fyn | Ulvevænget 10, Vinding | 7100 Vejle | Cookies og privatlivspolitikker