Skov
Skov
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
skovforvaltning-skovfoged

Skovforvaltning

HedeDanmark har igennem hele sin historie siden 1866 haft skovdrift og rådgivning herom som en af grundstenene i forretningen.

Det gode råd

Som skovejer kan man have brug for råd, vejledning og faglig sparring på forskellige niveauer. Der er mange beslutninger at tage, når man driver en skov, og de har alle, i en eller anden grad, betydning for skovens udvikling, sundhed og værdi.

Den personlige relation

Med fagligt velfunderede skovfogeder lokalt placeret i hele landet tilbyder HedeDanmark rådgivning og faglig hjælp til såvel planlægning af skovdrift som udførelse af enkelte skovopgaver. En god og personlig relation styrker det gode samarbejde til gavn for den samlede skovdyrkning.

Den kundetilpassede løsning

Ligesom der ikke er to skove, der er ens, er der også stor forskel på den enkelte skovejer og motivationen for at eje og drive skov. Det er vi i HedeDanmark meget opmærksomme på og har derfor specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, som møder de behov og krav, den enkelte skovejer måtte have.

 

Find din lokale skovfoged ved hjælp af kontaktboksen til højre eller send en mail til fordel@hededanmark.dk, så ringer vi dig op for en snak om din skov.

Find nærmeste kontaktperson


Klik her og udfyld formularen for at få en uforpligtende gennemgang af din skov

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker