Til corporate website English Sitemap
Du er her: Forside /

Skovinvestering i Baltikum med HD Forest

Med snart 20 års erfaring rådgiver og formidler HD Forest skovinvestering i de baltiske lande.

Gennem HedeDanmarks datterselskab i de baltiske lande, HD Forest, tilbyder HedeDanmark at forvalte og formidle skovejendomme i hele Baltikum. HD Forest har kontorer i både Estland, Letland og Litauen. 

Skov i Baltikum koster kun ca. en femtedel i forhold til de danske skovpriser, og vi ser et afkast på 5 - 7 % om året efter omkostninger og uden eventuel finansiering. Investeringen er ikke afhængig af subsidier eller skatteoptimering, men er baseret på reel trævækst og en forventning om, at jord- og tømmerpriserne vil stige de næste 15 år. Jagtretten følger ikke jorden, men er organiseret i lokale laug på tværs af skel, så der er ingen indtægt den vej, men du kan få mulighed for at blive medlem som ejer.

Den operationelle risiko med eventuel sygdom, brand eller storm er lav på grund af spredte skovstykker, du kan optimere gennem konjunkturhugst, og de baltiske lande bruger alle euro og er med i både EU og NATO.

Skovinvestering er en langsigtet, grøn og bæredygtig investering, hvor vi håndterer alt fra oprettelse af selskab, opkøb, skovforvaltning og regnskab for dig.


Er du interesseret, så kontakt International Business Development Manager, Lars Krog, på telefon 40 89 02 09, e-mail lakr@hededanmark.dk eller læs mere på www.hdforest.com

Besøg HD Forest
HD_Forest_logo_2017

Læs mere om HD Forest

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker