Skov
Skov
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
skovportal-2015-655-120

Skovportalen

Vil du gerne have et bedre overblik over din skovejendom? Kan du se fordelen i et samlet sted med alle relevante data om din skovdrift? Så er Skovportalen noget for dig.

Kun få ejere har som hovedbeskæftigelse at passe skov. Langt de fleste har et andet arbejde til hverdag, nogen bor langt fra ejendommen eller har skoven som en mindre del af en større samlet bedrift.
 

Uanset hvad, så er behovet for et hurtigt overblik over skovdriften det samme.

 

Som en del af samarbejdet med HedeDanmark får du som ejer din egen Skovportal med adgang til relevante data om din skov og dens drift. Således vil du døgnet rundt kunne finde dine skovkort og bevoksningslister, tjekke månedsregnskaber, se billeder fra din skov, hente certificeringsdokumenter, kontrakter og meget andet. Kort sagt; få fat i den information om skoven, du måtte ønske, og hvornår du måtte ønske det.

 

Er I flere ejere, der er fælles om driften, kan I få hver jeres login og på den måde få adgang til de samme data.

 

Supplement til den eksisterende dialog
Den kendte kontakt, hvad enten den er personlig eller sker via telefon, mail eller noget helt tredje, er stadig den primære i den daglige koordinering af skovdriften. Skovportalens rolle er at underbygge denne kommunikation og sikre en ensartet måde at gemme relevante og vigtige data om skoven og dens drift.

 

Skovbrugschef Michael Glud: ”Skovportalen skal ses som et supplement til den tætte dialog med den lokale skovfoged, som er fundamentet i den daglige drift af skoven. Portalen skal ikke erstatte denne dialog, men give den enkelte skovejer mulighed for at tilgå relevante forretningsmæssige informationer på en nem måde.”

Find nærmeste kontaktperson


login185

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker