/Files/Images/Novo-Nordisk-Måløv-800-350.jpg

NOVO NORDISK, MÅLØV 2011

Fakta

Kunde
Novo Nordisk
Rådgiver
GHB Landskabsarkitekter
Sted
Måløv
Form
Hovedentreprise
Sum
-
Størrelse
7.500 m²
Periode
2011

Kort beskrivelse

Buen er et halvcirkulært lukket gårdrum, hvor hovedindgangen til Novo Nordisk er placeret. Der skulle derfor udvises hensyn til de dagligt færdende og stedet som arbejdsplads.

Gårdrummet består af en stor samlet flade af gule teglklinker med en komposition af cirkulære haver, der ligger som satellitter og byder på oplevelser året rundt. Cirklerne er enten konkave eller konvekse og indeholder græs til ophold, et hav af forårsløg og et stort udvalg af stauder, der vil farvelægge gårdrummet gennem sommeren. Gårdrummet opblødes af to grupper nåletræer blandet med lyse ask, eg og robinietræer.

Anlægsarbejderne omfatter:

  • rydning
  • jordarbejde
  • belægninger af teglklinker
  • afløbsarbejde
  • inventar/el inkl. kabel- og ledningsarbejde
  • beplantningsarbejde
  • grus- og klinkebelægninger
  • pleje