HedeDanmark deltog på Plantekongressen

Den 16. og 17. januar 2018 var HedeDanmark til Plantekongres i Herning.

Over 2.000 landmænd, konsulenter, forskere, firmafolk, myndigheder mv. var samlet for at høre om alt det nye inden for landbrug. HedeDanmark var repræsenteret med en stand, hvor vi i løbet af de to dage fik snakket med mange folk, der har interesse for alternative gødningskilder.

På kongressen var der en række interessante indlæg, som havde stor relevans for vores branche. Blandt andet kunne man høre lektor Jakob Magid fra Københavns Universitet fortælle om de foreløbige resultater fra langtidsforsøget Crusial, hvor man gennem de sidste mange år har tilført store mængder restprodukter for at undersøge, om det påvirker jorden og dens liv. Det gør det ikke – tværtimod. Det skaber masser af liv at få organisk materiale og næringsstoffer tilbage i jorden.

Se sammendrag og show her.
 

/Files/Images/Plantekongres-2018_450x.jpg Der var god interesse på Plantekongressen for at høre om brugen af alternative gødningskilder.

Der var også indlæg om dagrenovation og dens udnyttelse i biogasanlæg. Chefkonsulent Bruno Sander fra Landbrug & Fødevare samt projektchef Bjarne Bro fra Billund Biorefinery afholdt de spændende indlæg, som kan genses her. 

Del denne