[Include file 'HeaderBlocks/Navigation/RenderNavigation.cshtml' not found in 'Templates/Designs/Rapido/MasterBlocks/Header.cshtml'] Praktikpladser 2022: Anlæg

Praktikpladser 2022: Lær alt om funktionelle grønne anlægsprojekter

Har du lyst til at arbejde i det åbne byrum? Og er du parat til at lære en masse nyt om projektledelse og udførelse af grønne anlægsopgaver – lige fra idé til færdigt projekt? Så vil vi gerne høre fra dig.

Jobbet – helt kort

Vi søger praktikanter til vores afdeling for Anlæg med opstart i september 2022. Her kommer du til at planlægge og udføre grønne anlægsprojekter i det åbne byrum. På projekterne lærer du at udnytte din teoretiske viden i praksis – og det gør du i tæt samarbejde med erfarne projektledere og fagkonsulenter. Du får naturligvis også lov til at løse opgaver på egen hånd. Hvis du har lyst/erfaring, kan projektledelse med entreprenørmaskiner blive en del af jobbet.

Din faglige og praktiske forståelse for opgaverne betyder, at du efter kort tid bidrager med værdi for kunder og kolleger. Med en praktikplads hos HedeDanmark bliver du godt rustet til en karriere, hvor du kan medvirke til, at natur, biodiversitet og drift går hånd i hånd.

Dine selvstændige opgaver kan være

Planlægning og udførelse af grønne anlægsopgaver, tilsyn på byggepladser, tilbudsprocesser, plantebestillinger og klargøring af planteopgaver.

Vi forventer, at du

  • er urban landskabsingeniørstuderende.
  • har kunden i centrum – og derfor skal du være god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.
  • har egen bil, så du selv kan køre ud på projekterne. Du får udbetalt kørepenge efter statens takster.

Vi tilbyder dig

  • Et fagligt og personligt udviklende år med varierede opgaver, hvor du kan få ansvar for egne projekter.
  • Spændende tværfaglige projekter inden for grønne anlæg.
  • Et stort fagligt og socialt netværk blandt kolleger i din lokale afdeling, men også på landsplan.
  • Indblik i HedeDanmarks andre afdelinger gennem praktikbesøg.
  • En praktikperiode, som du vil kunne forme inden for dine faglige hovedinteresser – og kickstarte din karriere allerede nu. 

Kontakt og ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender via mail til den praktikvært, hvor du ønsker praktikplads. Vi skal have din ansøgning senest den 1. marts 2022. Skriv ”Praktikplads Anlæg” + geografi i emnefeltet. Kontakt praktikværten, hvis du vil vide mere om jobbet. Se nedenfor.

Du kan også møde os til en snak om jobbet på Skovskolen den 7. og 8. februar 2022.

Jan Steffen Pedersen
T: 21 83 50 99
E-mail: janp@hededanmark.dk

By: Vejle

Søren Lange Andersen
T: 23 11 34 53
E-mail: soan@hededanmark.dk

By: Sorø

 

Jesper Greisen
T: 27 78 60 13
E-mail: grei@hededanmark.dk

By: Sorø