Fjernelse af hvepse og hvepsebo

Et uheldigt placeret hvepsebo kan være farligt – særligt for allergikere. Få et tilbud på effektiv bekæmpelse med garanti.

Hvepse er effektive jægere af insekter i naturen og i haven. De fleste af os kender dog også til de gener, hvepse kan medføre – særligt hvis man befinder sig i nærheden er et hvepsebo, der kan huse flere tusinde aggressive hvepse.

Hvepse kan udgøre en reel sikkerhedsrisiko for både børn og vokse – og særligt hvis man er allergiker, kan der være tale om en alvorlig risiko. Heldigvis er de fleste hvepsebo placeret, så man kan undgå dem; men hvis boet er placeret et uheldigt sted i haven eller på ejendommen, kan det blive nødvendigt at fjerne dem.

Garanteret fjernelse af hvepse

Hos HedeDanmark kan du få effektiv fjernelse af hvepsebo. Vi udfører hvepsebekæmpelse for private samt virksomheder – og du får garanti for en succesfuld bekæmpelse af synlige hvepsebo.

Priser

  • Bekæmpelse af hvepsebo: 1.195 kr. inkl. moms, materialer og kørsel. KUN betaling med MobilePay 
  • Akut bekæmpelse af hvepsebo: 1.895 kr. inkl. moms, materialer og kørsel – samme hverdag eller senest hverdagen efter. KUN betaling med MobilePay 

Nemt, hurtigt og effektivt:

  • Nem betaling: du skal betale med MobilePay
  • Hurtig: Udrykning og bekæmpelse inden for 3 hverdage
  • Garanti: Der gives garanti på synlige hvepsebo

Er der mere end et hvepsebo på matriklen, og kan begge bekæmpes ved samme besøg, faktureres det første hvepsebo til fuld pris, og de øvrige faktureres til halv pris = 597,50 kr. inkl. moms, materialer og kørsel.

Vi rykker hurtigt

Vi har kontorer 30 steder rundt om i landet, og der er derfor altid en ekspert tæt på dig, som kan komme ud at besigtige problemet og fjerne dit hvepsebo inden for 3 hverdage.

Uddannede eksperter

Vores skadedyrsteknikere er uddannede og forstår hvepsenes biologi og adfærdsmønstre. De har den nyeste viden om, hvordan man bekæmper hvepsene rigtigt, forsvarligt og hurtigt. Derfor tør vi også give garanti for effektiv fjernelse af hvepsebo.

Fjernelse af hvepse

Attraktiv pakkeløsning

Vi arbejder med tilstødende driftsgrene som grøn pleje og ejendomspleje for tusindvis af både små og store kunder. Vi kan derfor tilbyde en økonomisk attraktiv kombination af grøn service, ejendomsservice samt skadedyrsbekæmpelse. Forhør dig om muligheden for at få en fordelagtig pakkeløsning for dig eller din virksomhed hos HedeDanmark.

Dokumentation

Vi tilbyder en fuldt gennemsigtig proces, når vi fjerner hvepse hos jer: Digital dokumentation er en del af vores produkt, så du både får et overblik over problemets omfang samt de aktiviteter, vi har udført for at bekæmpe hvepse på jeres ejendom.

Kontakt os nu, hvis du har spørgsmål

Ring med det samme, hvis du har et hvepsebo i nærheden. Vi kommer hurtigst muligt og løser problemet for dig – senest om 3 hverdage.

nummer


Hovednummer: 
20 29 22 99

Har du en virksomhed, boligselskab eller lignende? Udfyld formularen og bestil en uforpligtende gennemgang eller få et tilbud på skadedyrssikring.