Vintertjeneste med døgnbemanding og dokumentation – bestil et tilbud nu

Vi udfører vintertjeneste i stordrift ved over 4.000 lokationer for ejendomsselskaber, boligforeninger, virksomheder og kommuner i hele Danmark. Bestil et uforpligtende tilbud nu.

Vintertjeneste er en samlet ydelse, der gennem vinterens skiftende vejrtyper skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer. Vores vintertjeneste er udviklet gennem mange år med et særligt fokus på høj effektivitet, intelligent monitorering, hurtig og pålidelig udrykning og stordriftsfordele, der gør den særligt egnet til virksomheder, boligselskaber, boligforeninger og kommuner.

Her på siden kan du læse om:

Hvordan sikrer I hurtig udrykning?

Vores udkaldssystemer fungerer i de fleste tilfælde helt, uden at I skal foretage jer noget. Hvis I har behov for at kontakte os, har vi dog altid en vagtordning med over 20 vagter, der gør det muligt for jer at få fat på vores lokale driftsafdeling.

Vores vintertjeneste består bl.a. af:

 • GPS-registrering for kørsler og udrykninger
 • Præcis dokumentation af alle tidspunkter for udførelse
 • SMS eller mailnotifikation ved udkørsler
 • Intelligente vejrudsigter, modeller og beregninger
 • Landsdækkende udkaldssystemer
 • Døgnbemandet vagtordning, der altid er klar til at rykke ud
 • Stor maskinpark til alle arealer og forhold
 • Snerydning med store og små maskiner samt manuelt
 • Saltning med maskiner eller manuelt

Stordrift og udvikling

For at garantere hurtig, billig snerydning og glatførebekæmpelse anvender vi systemer og processer i stordrift. Gennem de seneste 10 år har vi løbende forbedret vores rutiner og systemer, så vi kan tilbyde billigere vintertjeneste med den samme høje kvalitet.

Timing er altafgørende

Timing er altafgørende

Hvis vintertjeneste udføres på det forkerte tidspunkt, kan I både risikere øgede udgifter, fordi det er nødvendigt med flere udkørsler, eller at I ikke overholder jeres forpligtelser over for borgere og kunder. Derfor holder vi os orienteret om vejrforholdene i jeres område og rykker kun ud, når det er nødvendigt.

Hvorfor er vintertjeneste nødvendigt?

Fordi alle grundejere er forpligtede til at snerydde og glatførebekæmpe veje, stier, fortove, parkeringspladser og andre færdselsarealer. For virksomheder og offentlige institutioner gælder det bl.a., at færdselsarealer, som er nødvendige for medarbejdere, postbud, kunder, besøgende osv., skal være ryddet i arbejds- eller åbningstiden. Reglerne skal sørge for, at alle kan færdes sikkert og undgå ulykker. Sker der en ulykke, som skyldes, at I har forsømt jeres pligter, kan I gøres erstatningsansvarlig.

Hvordan ved I, at der er behov for vintertjeneste?

Vi har avancerede vejr- og alarmsystemer, der gør det muligt for os at forudse og måle, om der er behov for snerydning/saltning i jeres lokalområde. Hvis der er behov, foretager vi et såkaldt ”udkald” og sender mandskab ud til dit område.

Læs mere om, hvornår vi kalder ud til glatførebekæmpelse og snerydning 

Hvilke maskiner og metoder anvender I til vintertjeneste?

Vi har adgang til alle typer af maskiner til vintertjeneste og udvælger altid de rigtige maskiner til arealet og til opgaven. Vores maskinpark er tilpasset alle belægningstyper og arealstørrelser – uanset om det er vej, sti, parkeringsplads, trappe eller fortov. 

Hvad koster vintertjeneste?

For at give jer den mest fair pris på vores vintertjeneste udføres tilbudsberegning typisk med udgangspunkt i jeres arealstørrelse og i nogle tilfælde den geografiske placering af jeres arealer.  I nogle tilfælde kan vi dog tilbyde kvadratmeterpriser helt ned til 7 øre pr. m2. 

Hvem kan få vintertjeneste af HedeDanmark?

Vores vintertjeneste er landsdækkende og tilbydes til alle kommuner, offentlige institutioner, små og store virksomheder, ejendomsselskaber, boligforeninger mv., og vi har aftaler om vintervedligeholdelse vedr. over 4.000 lokationer for ejendomsselskaber, virksomheder og kommuner i hele Danmark. Vi tilbyder dog ikke vintertjeneste direkte til private boligejere. 

Vi arbejder altid lokalt

Vi arbejder altid lokalt

HedeDanmark er en landsdækkende virksomhed, men vi arbejder lokalt. Det betyder, at jeres boligselskab, virksomhed eller kommune kan drage nytte af de ressourcer, vi som en stor virksomhed har, samtidig med at vi er lokalt til stede i hele Danmark. 

Hvordan ved vi, at I har været forbi?

Vi holder, hvad vi lover, og derfor er præcis og komplet digital registrering af vores vintertjeneste en mærkesag for os. Som del af dette udfører vi bl.a. præcise GPS-registreringer og kan tilbyde jer omfattende digital dokumentation for den vintertjeneste, vi udfører hos jer. 

Når I vælger os til vintertjeneste, får I:

 • Én leverandør/én kontaktperson
 • Døgnbemandet vagtordning
 • Et udkaldesystem udviklet i samarbejde med Vejdirektoratet
 • Stordriftsfordele med en konkurrencedygtig økonomi
 • Vintertjeneste med en meget høj kundetilfredshed
 • Vintertjeneste til tiden – men kun, når det er nødvendigt
 • GPS-baseret dokumentation for udført arbejde

Del denne

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).