/Files/Images/lyng2-1500x900.jpg

En hyggelig dag på heden

Bliv klogere på klima og biodiversitet med vores specialister. Kom en tur på heden, hvor du kan oplev HedeDanmarks arbejde i naturen, og hør mere om to vigtige emner, som alle virksomheder kommer til at forhold sig til i fremtiden: Klimaregnskaber og biodiversitet.

Når En hyggelig dag på heden afholdes søndag den 28. august, er der i år ekstra god grund til at kigge forbi ved Kongenshus Kro mellem klokken 10 og 16. Foruden de traditionelle boder, god mad, fåreklipning, hestevognskørsel og ture ud i naturen på den unikke hede, kan du i år opleve en række af HedeDanmarks grønne specialister.

HedeDanmark er landets største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land og i byrummet samt entreprenør på biodiversitetsparker.

I løbet af dagen vil du kunne få en snak med nogle af de dygtige grønne specialister om alt, lige fra hvordan du anlægger en biodiversitetspark, vedligeholdelse af dine grønne områder, og hvordan droner er blevet en vigtig del af arbejde i naturen.

Der vil i løbet af dagen også være oplæg om to uhyre aktuelle emner for virksomheder – nemlig og anlæggelse af bynær biodiversitet og udarbejdelse af klimaregnskaber ved Hedeselskabets klima- og biodiversitetschef Mads Flinterup. Her er der vigtig viden at hente, i forhold til hvordan man skal gribe fremtidens grønne krav an. Få også en snak om, hvordan du og din virksomhed selv kan gøre mere for at øge biodiversiteten.

For maskinnørder i alle aldre, er der mulighed for at inspicere et udvalg af HedeDanmarks entreprenørmaskiner. Foruden maskinparken vil der også være mulighed for at se og høre mere om HedeDanmarks arbejde med droner – og måske kan du endda selv få lov at styre en.

Endelig kan du møde repræsentanter for foreningen Hedeselskabet, der ejer HedeDanmark. Foreningen støtter blandt andet grønne projekter og bæredygtige tiltag gennem diverse puljer og uddelinger, ligesom den udgiver magasinet Vækst og afholder hvert år mange interessante og naturcentrerede medlemsarrangementer. Her kan du også deltage i konkurrencen, hvor du skal gætte blomster fra Hedeselskabets egen biodiversitetspark i Viborg.

Oplev alt dette og meget mere søndag den 28. august mellem 10 og 16 på En hyggelig dag på Heden ved Kongenshus Kro, Vestre Skivevej 142, 8800 Viborg.

Dagens program

  • Klokken 10.00
    • Pladsen åbner – oplev de mange boder, aktiviteter, den gode mad, tag en tur med hestevogn (11-15) og se, hvordan man klipper får.
    • Se et udsnit af HedeDanmarks store maskinpark og oplev en drone på nært hold.
       
  • Klokken 11.00
    • Biodiversitet i byen - foredrag med Hedeselskabets klima- og biodiversitetschef Mads Flinterup
       
  • Klokken 13.00
    • Hvordan udarbejdes et klimaregnskab og hvorfor? Foredrag med Hedeselskabets klima- og biodiversitetschef Mads Flinterup


Læs mere på arrangementets officielle hjemmeside: 
https://enhyggeligdagpaaheden.dk/

Del denne