/Files/Images/Byhaveskolen-belægning-5-1500.jpg

Godt samarbejde gav kørestole bedre adgang

Hvordan skaber man bedre adgangsforhold og fremkommelighed for elever med handikaps – elever, der fx sidder i kørestol? Se mange ugers belægnings- og græsarbejde på 1 minut.

Bedre fremkommelighed og adgangsforhold, der lever op til de gældende regler, var målet, da HedeDanmarks anlægsteam fra Odense i august gik i gang med cirka 1.600 kvm hård belægningsarbejde og 1.200 kvm græsarbejde for Svendborg Kommune og folke-/specialskolen Byhaveskolen. Skolen har i øjeblikket 110 elever med fx generelle indlæringsvanskeligheder og fysiske handikaps, der stiller særlige krav til belægningstyper, hældninger mv. 

Se arbejdet i videoen herunder

Video af: Byhaveskolen.

Et eksemplarisk godt samarbejde

For projektleder Brian Christensen Strarup og anlægsteamet fra HedeDanmark i Odense var selve anlægsopgaven hverken kompliceret eller stor, men den adskiller sig alligevel fra andre projekter.

siger projektleder Brian Christensen Strarup.

”Der er typisk en del trafik med minibusser omkring skolen, så det blev en særlig logistisk udfordring at planlægge vores arbejde og materialeleverancer sådan, at vi ikke var til gene for skolens elever. Det lykkedes dog med hjælp fra skolen, og vi har været rigtig glade for det eksemplarisk gode samarbejde mellem os, Byhaveskolen og Svendborg Kommune,”

- siger projektleder Brian Christensen Strarup.

Indvielsen er planlagt til engang i foråret med forbehold for ændringer på grund af corona-situationen.

Læs mere om anlægsarbejde.

Del denne