/Files/Images/Best Managed Companies 2023.jpeg

HedeDanmark modtager pris som Best Managed Company 2023

HedeDanmark er én blandt 16 danske virksomheder, der modtager prisen fra Deloitte for god ledelse og strategisk vision.

Vi er stolte over at kunne fortælle, at HedeDanmark er blev hædret med titlen som et af Danmarks Best Managed Companies i 2023. Denne anerkendelse blev tildelt os som en del af det globale program, der blev drevet af revisionsvirksomheden Deloitte.

Vi er utroligt glade og stolte over at modtage denne pris, da den fungerer som et værdifuldt skulderklap for, at den indsats, vi hver dag yder, gør en forskel. Prisen betyder meget for os, da den anerkender vores tilgang til virksomhedsdrift. Ved prisoverrækkelsen blev der særligt lagt vægt på vores vision, vores elevprogram og vores fokus på bæredygtighed. Disse elementer udgør fundamentet for vores virksomhed i fremtiden, da vi stræber efter at bygge en bæredygtig fremtid – med naturen som vores partner.

Vi vil gerne takke Deloitte for anerkendelsen som én af de 16 danske virksomheder, der i år er kåret som Best Managed Companies. Denne pris bekræfter, at vores indsats og vores dedikation til at skabe en positiv indflydelse bliver bemærket og værdsat af omverdenen. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opnå vores mål og være en foregangsvirksomhed inden for bæredygtig udvikling.

International anerkendelse

Deloittes Best Managed Companies-program er en international anerkendelse, der uddeles til virksomheder med god ledelse og strategisk vision i 25 lande. Programmet udpeger og anerkender virksomheder, der viser ekspertise i deres branche og er godt rustet til langvarig succes. Programmet fremhæver virksomheder, der viser tilpasningsevne i en skiftende forretningsverden, og det sætter også fokus på bæredygtighed og holistisk virksomhedsledelse

Hos HedeDanmark er vi mere motiverede end nogensinde for at fortsætte arbejdet med at forbedre klima, biodiversitet og miljø. Vi tror på, at samarbejde med naturen er nøglen til at opbygge en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Denne pris er en anerkendelse af vores indsats, men den er også en opfordring til at fortsætte med at drive vores virksomhed på en måde, der gavner både mennesker og miljø.

Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at skabe bæredygtige løsninger og være en drivkraft for positiv forandring. Sammen med vores partnere, kunder og medarbejdere vil vi fortsætte med at gøre en forskel og bidrage til en bæredygtig fremtid.

På billedet fra prisuddelingen ses fra venstre CFO Birgitte Haurum, CEO Torben Friis Lange, Direktør for Strategi, ESG og Marketing Kristian Eriknauer samt strategipartner Kenneth Bjærre Bruun.

Del denne