/Files/Images/droneflyvning-800.jpg

HedeDanmark opruster: Udvider den digitale afdeling

Den grønne virksomhed satser nu i endnu højere grad på at udvikle og tilbyde digitale løsninger, der skal hjælpe kunderne med at forbedre deres drift. Særligt det kombinerede drone- og digitaliseringsværktøj til boligselskaber med navnet ”digital ejendomsservice” får en ekstra energiindsprøjtning.

Persontællere, temperaturmålere, skalapæle. HedeDanmark har det seneste år udvidet sin palette af ydelser på det grønne område med en række digitale muligheder. 

Muligheder, som kan hjælpe virksomheder, kommuner og boligforeninger med at holde øje med aktiviteten på deres grønne arealer, og med hvordan de kan bruge deres ressourcer bedst muligt. 

Nu opruster den grønne virksomhed yderligere på det digitale område med en nyansættelse. HD Digital har ansat Peter Fjordside Linde som innovations- og marketingsmedarbejder dedikeret til ydelsen Digital Ejendomsservice. 

Mulighed for besparelser

Digital Ejendomsservice er det nyeste skud på den digitale stamme, hvor især boligforeninger ved hjælp af droneoverflyvning og digitalisering af data på en specialudviklet platform kan få overblik over deres bygninger og grønne områder, eventuelle skader samt risikozoner for oversvømmelse.

”Vi tror på, at denne form for digitalisering er vejen til at forbedre vores kunders drift af bygninger og grønne arealer og sikre store besparelser, fordi det blandt andet giver mulighed for at opdage og reparere skader og mangler, før de bliver så alvorlige, at det kræver en omfattende renovering. Samtidig kan vi med det digitale værktøj forudse mange vejrbetingede oversvømmelser, før de sker, og handle på risikoen, inden vores kunder står i vand til knæene,”

- Søren Pedersen, chef for HD Digital.

Skal skabe opmærksomhed

Nyansættelsen af Peter Fjordside Linde som udviklende kraft i HD Digital er ikke tilfældig. Han kommer fra en stilling som ingeniør hos Orbicon, der tidligere var ejet af Hedeselskabet og søsterselskab til HedeDanmark. Her har han været med til at udvikle den digitale platform til Digital Ejendomsservice og er derfor oplagt som mand i spidsen for at udvide kendskabet til den nye ydelse.

”Det er en ideel situation at skulle markedsføre et produkt, man selv har været med til at skabe. For det første ved jeg, hvad værktøjet er i stand til og kan bruges til. For det andet er det et produkt, jeg virkelig tror på som en vigtig brik for de af vores kunder, der råder over bygninger og arealer, som skal passes og vedligeholdes." 

- projektleder Peter Fjordside Linde

Peter Fjordside Linde har sin første officielle arbejdsdag den 1. oktober, men har allerede så småt tyvstartet på HedeDanmarks hovedkontor i Viborg.

Del denne