/Files/Images/Felsted_Driftscenter_Indvielse.jpg

HedeDanmark skærper konkurrence om det grønne i Sønderjylland

Et år efter køb af lokal grøn virksomhed og en vel gennemført integration gør HedeDanmark klar til at udvide sin position på markedet for anlæg og pleje af grønne anlæg i det sønderjyske. 23. juni slog HedeDanmark dørene op for nyt driftscenter i Sønderjylland.

HedeDanmark gør nu klar til for alvor at styrke sin position som leverandør af pleje og vedligehold af grønne områder for private og offentlige virksomheder samt boligforeninger i det sønderjyske område. Som den største grønne servicevirksomhed i Skandinavien ønsker HedeDanmark gennem høj faglighed og effektiv drift at skabe værdi for sine kunder. Med udgangspunkt fra nyt driftscenter i Felsted ved Aabenraa vil HedeDanmark udvide sin tilstedeværelse på markedet for udvikling, anlæg og pleje af grønne områder i det sønderjyske.

”Sønderjylland er hjemsted for en lang række private og offentlige virksomheder, som vi i HedeDanmark naturligvis gerne vil arbejde for. Vi er overbeviste om, at vores medarbejderes evne til at tænke i nye og kreative løsninger – kombineret med høj faglighed – kan skabe værdi for endnu flere kunder, end vi allerede gør i dag. Både når det gælder om at sikre kvalitet og effektiv drift og pleje af grønne områder, men også i selve anlægsfasen af grønne anlæg,” siger Lars Petersen, adm. direktør i HedeDanmark.

Nyt driftscenter i Sønderjylland

HedeDanmark har gennem en lang årrække været til stede som en landsdækkende grøn servicevirksomhed i også det sønderjyske område. En position, som blev udvidet sidste år, hvor HedeDanmark den 1. juli overtog den lokale virksomhed, Frank Sørensen Anlægsgartner. Fredag den 23. juni fejrede medarbejdere og ledelse også en vel gennemført sammenlægning af de to organisationer.

”Det er stort set lykkedes at fastholde alle medarbejdere i integrationsfasen, hvilket betyder, at vi i dag råder over en fagligt stærk gruppe af medarbejdere og ledere med et solidt lokalkendskab,” siger Lars Petersen.

Styrket position gennem flere år

HedeDanmark har gennem flere år udvidet tilstedeværelsen i det syd- og sønderjyske område. Udover købet af Frank Sørensen pr. 1. juli 2016 har HedeDanmark overtaget flere aktiviteter inden for pleje og vedligehold af grønne områder fra virksomheder som bl.a. Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard (2012) samt Davidsen & Partnere (2011) – begge i Fredericia.

 

/Files/Images/HedeDanmark-1-800.jpg Et år efter HedeDanmark køb af Frank Sørensen Anlægsgarner kan projektleder Mikael Klinge, samt driftslederne Britta Andersson og Nikolaj Hansen glæde sig over en succesfuld integration og et nyt fælles driftscenter i Felsted.

Del denne