/Files/Images/BVJ_Brian_Madsen.jpg

HedeDanmark udvider igen i Østjylland

HedeDanmark overtager anlægs- og plejeopgaver fra Din Lokale Anlægsgartner i områder ved Horsens. Overtagelsen af Din Lokale Anlægsgartner er det andet opkøb på få måneder i det østjyske område.

HedeDanmark styrker på ny sin position som en landsdækkende, grøn servicevirksomhed. Det sker, når den lokale østjyske anlægsgartnervirksomhed, Din Lokale Anlægsgartner, med virkning fra 1. august bliver en del af HedeDanmark. HedeDanmark overtager anlægs- og plejeopgaver, ligesom stifter og den hidtidige ejer af virksomheden, Brian Madsen, fortsætter som projektleder i HedeDanmarks Anlægsafdeling i Vejle.

Overtagelsen sker som led i HedeDanmarks løbende bestræbelser på at udvide sin landsdækkende tilstedeværelse. Din Lokale Anlægsgartner vil bidrage til at styrke HedeDanmarks position på det østjyske marked for anlæg og pleje af grønne områder for offentlige og private virksomheder samt boligforeninger, grundejerforeninger og andre større kunder.

”I HedeDanmark er vi løbende på udkig efter veldrevne lokale anlægsgartnervirksomheder, som har en høj faglighed og stærke relationer til kunderne. Din Lokale Anlægsgartner har disse kvaliteter, og derfor er det en god mulighed for at styrke HedeDanmarks position både lokalt og landsdækkende, ” siger regionschef Søren Damkjær fra HedeDanmark.

Overtagelsen af Din Lokale Anlægsgartner sker, efter at HedeDanmark i april overtog opgaver inden for pleje af grønne områder og vintertjeneste fra Anlægsgartner Arne Skyum ApS i Hasselager syd for Århus. HedeDanmark har gennem flere år udvidet sin markedsposition i Jylland inden for anlæg og pleje af grønne område. For godt et år siden overtog HedeDanmark således Anlægsgartnerfirmaet Frank Sørensen ved Aabenraa og før det virksomheder som bl.a. Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard (2012) samt Davidsen & Partnere (2011) – begge i Fredericia. 

/Files/Images/OFS-din-aenlaegsgartner-800.jpg Hidtidige ejer Brian Madsen (tv) og Regionschef Bo Vinther-Jensen fra HedeDanmark.

Del denne