/Files/Images/Anlaegsarbejde-1500.jpg

HedeDanmarks anlægsforretning får fynsk afdeling

Med tidligere succesfulde åbninger af lokale anlægsafdelinger er seneste skud på HedeDanmarks anlægsstamme placeret i Odense. Målet er at være den foretrukne samarbejdspartner, når der skal løses anlægsopgaver i det fynske.

Plantning ved den nye Letbane, anlæggelse af belægninger og grønne områder ved Munkebjergparken, udviklingen af uderum i den nye bydel Bolbro, byfornyelsen i Ejby.

HedeDanmark er allerede involveret i mange af Odenses byudviklingsprojekter, og derfor satser den grønne servicevirksomhed nu endnu mere på den fynske hovedstad og resten af regionen. Det sker med etableringen af en fast anlægsafdeling i byen.

siger Bo Vinther-Jensen, regionschef for den vestlige del af HedeDanmarks anlægsgartnerforretning.

”Odense er inde i en rivende udvikling med en lang række byudviklingsprojekter, hvor uderum og grønne områder er centrale dele. Derfor mener vi, at tidspunktet er rigtigt til at være fast til stede i byen, så vi kan være med til at realisere de planer, der er for byen,”

- siger Bo Vinther-Jensen, regionschef for den vestlige del af HedeDanmarks anlægsgartnerforretning.

Lokalkendt spydspids

Den seneste udvidelse af HedeDanmarks vestlige anlægsforretning – med afdelinger i Vejle og i Aabenraa – kommer et år efter, at virksomheden etablerede en anlægsafdeling i Århus med en lokalkendt projektleder i front.
Strategien for Odense-afdelingen er den samme, og den lokale spydspids i det fynske har fra årsskiftet været projektleder Brian Christensen Strarup.
Han kommer med 16 års erfaring fra en lokal entreprenørvirksomhed og skal med sit lokale kendskab og netværk være den drivende kraft i at få HedeDanmarks Odense-afdeling godt i gang.

”Jeg glæder mig til at være med til at udvikle afdelingen fra bunden og præge HedeDanmarks anlægsforretning i den her del af landet. Odense og omegn udvikler sig meget hurtigt i de her år, og som lokal borger er det tilfredsstillende at kunne være med til at realisere planerne,”

- siger han.

HedeDanmark Anlægsgartnere udfører i dag opgaver inden for anlægsgartneri for en lang række store og små offentlige og private virksomheder og institutioner.
Inden for de senere år har HedeDanmark bl.a. været involveret i anlæggelsen af den nye bypark i Gellerup ved Aarhus, etableret udearealet ved oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing samt stået i spidsen for udviklingen og etableringen af legepladser og uderum i alle dele af Danmark.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:
Brian Christensen Straarup, projektleder, HedeDanmark, Mobil: 2463 6937
Bo Vinther-Jensen, regionschef, HedeDanmark, Mobil: 4037 9790
Anne Eisenberg, presseansvarlig, HedeDanmark, Mobil: 5050 7278

Del denne