/Files/Images/rotte-skadedyr-1500.jpg

Nyt samarbejde skal udbrede digital og usynlig rottebekæmpelse med fælder i skraldespande og blomsterkummer

HedeDanmark og Intelligentcity går nu sammen om at sikre kommuner og virksomheder mod skadedyr. Målet er at udbrede digital og usynlig skadedyrsbekæmpelse i hele landet.

Ovenpå en mild og våd vinter forventer rottekyndige, at sommermånederne i år kommer til at byde på en del flere af de uvelkomne gnavere end normalt.
 
Med et nyt samarbejde mellem to af områdets aktører kan både kommuner og virksomheder ruste sig mod skadedyr og samtidig undgå at skulle plastre sine bygninger og arealer til med fælder. De to virksomheder, HedeDanmark og Intelligentcity, er nemlig gået sammen, så endnu flere kunder kan få glæde af de to firmaers kompetencer, når det gælder skadedyrssikring.

/Files/Images/Rottebekæmpelse_skraldespand_1500x900.jpg

HedeDanmark yder i forvejen skadedyrsbekæmpelse for en lang række kunder med et dedikeret hold af skadedyrsteknikere og deres rottehunde. Intelligentcity har udviklet en række løsninger med skjulte, digitale fælder, der kan indbygges i blandt andet husmure, skraldespande og blomsterkummer. 

fortæller Carsten Damgaard, afdelingschef i HedeDanmark.

”Samarbejdet med Intelligentcity giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en række unikke løsninger, så skadedyrsbekæmpelsen foregår ”usynligt” for borgerne, der går en tur i byen. Samtidig belaster vi ikke miljøet med gift og klimaet med unødvendige udkørsler, fordi fælderne ikke skal tilses i tide og utide. Så det er lidt af en drømme-aftale,”

- fortæller Carsten Damgaard, afdelingschef i HedeDanmark.

Tryghed for kunderne

Det nye samarbejde betyder, at HedeDanmark som servicepartner overtager tilsyn og service med fælder og skadedyrsbekæmpelse for Intelligentcitys eksisterende kunder, mens Intelligentcity i stedet fokuserer på at sælge sine skadedyrsløsninger til nye kunder. 

”Samarbejdet med HedeDanmark betyder, at vores kunder får den tryghed, at det er en virksomhed med medarbejdere over hele landet, der nu står for den praktiske bekæmpelse af skadedyr, og som rykker ud, så snart en fælde klapper. Vi håber, at vi sammen kan præge skadedyrsbekæmpelsen generelt til en mindre klimabelastning,” 

- siger Ronny Falkenhard, direktør i Intelligentcity.
/Files/Images/Rottebekæmpelse_bur_vand_1500x900.jpg

Fælles om verdensmål

Det er kun et år siden, at HedeDanmark fik skadedyrsbekæmpelse på menuen over ydelser, som den grønne servicevirksomhed tilbyder sine kunder. Med et rottehundehold og digitale fælder har virksomheden dog allerede sikret sig en bred vifte af kunder, der blandt andet tæller dagligvarekæder og kommuner.

Intelligentcity har siden starten i 2019 arbejdet med skjult rottebekæmpelse og har også solgt sine løsninger ud over Danmarks grænser. Begge parter ser frem til det kommende samarbejde.

”Vi skal alle tage et ansvar og arbejde seriøst og praktisk med verdensmålene. Derfor giver dette samarbejde så god mening,” 

- siger Ronny Falkenhard, Intelligentcity.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Ronny Falkenhard, direktør, Intelligentcity Mobil: 7120 3202
Carsten Damgaard, afdelingschef, HedeDanmark Mobil: 2163 2577
Anne Eisenberg, pressechef, HedeDanmark Mobil: 5050 7278

Del denne