/Files/Images/Åbent-hus-Stoholm-24-8-2018.jpg

Overraskende åbent hus: hundredvis besøgte Stoholm

Alt fra gamle ansatte i teglværket og nuværende kolleger i HedeDanmark til naboer og nysgerrige var forbi, da HedeDanmarks nye Miljøcenter i Stoholm fredag d. 24. august slog dørene op til åbent hus.

400 pølser til 350-400 besøgende. Det var tæt på, at der kom ubalance i pølse-regnskabet, da tre til fire gange flere gæster end forventet valgte at besøge fredagens åbent hus ved det nye Miljøcenter i Stoholm for at høre meget mere om arbejdet med at lave affald om til værdifulde ressourcer. Læs mere om Miljøcenterets arbejde.

”Jeg havde håbet, at vi kunne få 100 – 150 personer på besøg her i Stoholm. Vi blev dog helt overvældet af det gode fremmøde, og jeg vil gerne sige tak til alle, der kom forbi på dagen for at høre mere om, hvad vi gør, kan og vil med stedet,” siger afdelingschef Heine Vind fra HedeDanmarks Miljøcenter.

Alt gik efter planen for Heine Vind og Henrik Melgaard fra Miljøcenteret, og der blev også mulighed for at give de besøgende en rundvisning i bygninger og ud til lergraven (søen) på området. For nogle af de besøgende betød det også en tur på Miljøcenterets store lastvognsvægt, og to af de fremmødte naboer endte med at vinde et gavekort til HD 2412 for at komme nærmest vægten af det samlede antal gæster, som blev vejet (ca. 10 tons).

Del denne