/Files/Images/Grøn-pleje-græsslåning-rundkørsel-1500.jpg

Vores arbejde fortsætter trods corona – men med forholdsregler

Hos HedeDanmark tager vi truslen fra corona-virusset meget alvorligt og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Vores medarbejdere fortsætter arbejdet så vidt muligt, men med en række sikkerhedsforanstaltninger.
Selvom store dele af Danmark er lukket ned på grund af COVID-19, er der stadig træer, der skal fældes og anlægsprojekter med deadlines. 
 
I HedeDanmark følger vi myndighederne anbefalinger og beslutninger nøje og er bevidste om vores medansvar for at bidrage til, at hele landet kommer igennem denne tid med færrest mulige negative konsekvenser. 
 
Langt hen ad vejen kan vi stadig udføre en lang række af vores arbejdsopgaver – dog under hensyntagen til de anbefalinger, som myndighederne udstikker. 
 
Det betyder, at vores medarbejdere siden torsdag morgen har arbejdet under retningslinjer, der minimerer risikoen for smittespredning. Det betyder blandt andet, at:
 
  • De HedeDanmark-medarbejdere, der kan, arbejder hjemmefra. 
  • Møder afholdes så vidt muligt online.
  • Vi sender så vidt muligt ikke medarbejdere rundt til forskellige byggepladser og lignende.
  • Vores medarbejdere holder sig så vidt muligt til deres arbejdssteder og møder ikke op på driftscentre.
  • Vores medarbejdere holder passende afstand til hinanden og undgår ophold i skurvogne.
  • Vores medarbejdere, der færdes på flere byggepladser, er ekstra opmærksomme på at undgå nærkontakt som håndtryk og lignende.
  • Alle vores medarbejdere handler ansvarligt og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne og lignende for at minimere risikoen for smitte.
Vi følger udviklingen tæt og opdaterer løbende vores retningslinjer og arbejdsgange, så de flugter med myndighedernes anbefalinger. 

Del denne