Salg af udstyr og værktøj

Køb alt fra fældekiler og flækøkser til juletræsnet, etiketter og vandingsposer. Du kan ringe eller bestille online både til din private skov eller juletræsplantage og som firma til større projekter og arealer.

I HedeDanmark sælger vi udstyr til skovbrug, juletræsproduktion, planteskoler og anlægsgartneri gennem afdelingen HD 2412, der har egen butik i Viborg og sælger varer via telefon og webshops i Danmark, Tyskland og England.

HD 2412 har næsten alt – og ellers kan de få det hjem

Står du som skovejer eller juletræsdyrker og mangler lige den der specielle savklinge eller dine egne specialdesignede etiketter, så er HD 2412 et godt sted at lede. 

Nogle af HD 2412’s populære varekategorier:

Produkterne er mange, men har HD 2412 ikke lige det, du står og mangler, gør de gerne en indsats for at bestille det hjem til dig til en god pris.

Specialister i skovudstyr siden 1976

Specialister i skovudstyr siden 1976

HD 2412 har siden 1976 specialiseret sig inden for udstyr til skovbrug og juletræsdyrkning, og du kan derfor være sikker på at få kyndig vejledning af folk, der har været i branchen i mange år og sætter service i højsædet.

Ny webshop med vidensunivers

I efteråret 2019 lancerede HD 2412 en helt ny webshop, hvor du kan købe alle lagervarer og det endda med de rabataftaler, du eventuelt har med HD 2412. På webshoppen kan du som noget nyt også finde en masse viden og tips til dyrkning af juletræer, så du ved egen hjælp kan blive klogere på f.eks.:

  • Topskudsregulering
  • Grenretning
  • Formhugning
  • Såning og plantning
  • Jordbundstyper og gødning
  • Sygdoms- og ukrudtsbekæmpelse

Formålet med det nye vidensunivers er at hjælpe jer derude i plantagerne og skovene så meget som muligt med at finde den viden, I har brug for, når I står med behovet – uden at I nødvendigvis behøver at ringe til os. Når det er sagt, sætter vores medarbejdere i HD 2412 stor pris på at snakke med jer, der har fingrene i jorden og ved, hvilke problemstillinger og udfordringer, man som skov- eller juletræsdyrker står med i hverdagen. På den måde bliver alle klogere og kan dele den nyeste viden inden for branchen.

Her kan du møde HD 2412 i udlandet

For at holde sig opdateret på emner som dyrkningsmetoder, gødningsblandinger, ny kemi og metoder til formklipning og topskudsregulering deltager HD 2412 løbende fra marts til oktober måned på diverse markvandringer, dyrkerdage og udstillinger. De deltager i arrangementer i hele Europa, hvor de samarbejder med firmaer inden for branchen og lokale juletræsdyrkere i de områder, hvor arrangementerne afholdes. 

Her kan du møde HD 2412 i Danmark

I Danmark kan du være sikker på at møde HD 2412 til alle arrangementer afholdt af brancheforeningen Danske Juletræer. De har altid et udvalg af deres produkter med på både markvandringer og udstillinger, så du kan se og prøve dem i praksis samt se en demonstration af brugen på stedet. Endelig deltager HD 2412 også på stort set alle danske udstillinger og messer, der har med juletræsdyrkning og skovbrug at gøre.

Søger du et produkt til skovbrug eller juletræsproduktion?

Se mere i webshoppen. Hvis du ikke kan finde, hvad du søger, så kontakt HD 2412 i dag på telefon 87 281 281 eller mail hd2412@hd2412.dk.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken i Viborg:

HD 2412 Skovudstyr
Gl. Skivevej 91
8800 Viborg