Viden er vores natur

Med over 30 ydelser tilbyder vi alle typer af grønne opgaver i byen, skoven, landskabet og vandmiljøet. Se den komplette liste over vores ydelser, der strækker sig helt fra handel med naturprodukter og salg af udstyr til skovforvaltning samt service-, entreprenør- og anlægsgartneropgaver.

Hvor meget CO2 optager et træ

Sådan skaber vi værdi

Kommer du fra en særlig branche, og er du interesseret i at få det totale overblik over alt, hvad vi kan tilbyde jer, så har vi samlet en liste over de mest relevante ydelser for jeres branche. Ved at samle flere opgaver hos os får I typisk både nemmere og mere effektiv udførelse af jeres grønne opgaver.

Vi bygger en bæredygtig fremtid - med naturen som partner

Vi er en international anlægsgartner-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Vi er en del af Hedeselskabet, som arbejder for at fremme udviklingen af naturværdier og naturressourcer.

Stærk lokal tilstedeværelse

Vi er landsdækkende med alle vores ydelser, men har en stærk lokal tilstedeværelse og forankring med kontorer fordelt over hele Danmark. I udlandet har vi bl.a. kontorer i Tyskland, Sverige, Estland, Letland og Litauen. Samlet set handler vi med cirka 50 lande i hele verden.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål

Find kontaktoplysningerne på den nærmeste, relevante medarbejder eller kontakt os ved hjælp af kontaktformularen, så finder vi svaret på dine spørgsmål og hjælper dig videre med dine opgaver. 

Få en karriere med natur og god service

En karriere hos os byder altid på spændende muligheder for personlig og faglig udvikling samt et stort fokus på din trivsel. Find alle vores ledige stillinger og ansøg online eller læs mere om HedeDanmark som arbejdsplads.