Vi bygger en bæredygtig fremtid
- med naturen som partner

Vi er en international anlægsgartner, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Vi er en del af Hedeselskabet, som arbejder for at fremme udviklingen af naturværdier og naturressourcer. 

Lige nu er vores Grøn Service godt i gang i Ikast-Brande. Vi er den lokale Grøn Service-partner for kommuner, virksomheder, boligforeninger eller forsyningsselskaber. Læs mere om Grøn Service i Ikast-Brande her.

Vi tilbyder

Med over 30 ydelser tilbyder vi alle typer af grønne opgaver i byen, skoven, landskabet og vandmiljøet. Se den komplette liste over vores ydelser, der strækker sig helt fra handel med naturprodukter og salg af udstyr til skovforvaltning samt service-, entreprenør og anlægsgartneropgaver.

Din branche

Kommer du fra en særlig branche, og er du interesseret i at få det totale overblik over alt, hvad vi kan tilbyde jer, så har vi samlet en liste over de mest relevante ydelser for jeres branche. Ved at samle flere opgaver hos os får I typisk både nemmere og mere effektiv udførelse af jeres grønne opgaver. 

VI STÅR ALTID KLAR TIL AT SVARE PÅ DINE SPØRGSMÅL

Find kontaktoplysningerne på den nærmeste, relevante medarbejder eller kontakt os nu ved hjælp af kontaktformularen i bunden af siden, så finder vi svaret på dine spørgsmål og hjælper dig videre med dine opgaver. 

VIDSTE DU?

Vi er landsdækkende med alle vores ydelser, men har en stærk lokal tilstedeværelse og forankring med kontorer fordelt over hele Danmark. I udlandet har vi bl.a. kontorer i Tyskland, Sverige, Estland, Letland og Litauen. Samlet set handler vi med cirka 50 lande i hele verden.

FÅ EN KARRIERE MED NATUR OG GOD SERVICE

En karriere hos os byder altid på spændende muligheder for personlig og faglig udvikling samt et stort fokus på din trivsel. Find alle vores ledige stillinger og ansøg online eller læs mere om HedeDanmark som arbejdsplads.