[Include file 'HeaderBlocks/Navigation/RenderNavigation.cshtml' not found in 'Templates/Designs/Rapido/MasterBlocks/Header.cshtml'] Cirkulære betonblokke med tapper for nem montering

Cirkulære betonblokke

Cirkulære betonblokke fra HedeDanmark kan fx bruges til siloopbygning, adskillelsesvægge og støttevægge ved jordvolde, og de er udformet som klodser med tapper til brug for stabling, der gør dem nemme at montere.

Vi anbefaler, at kunden får udarbejdet statiske beregninger ved stabling i en højde på mere end 3 meter eller ved påvirkning fra sidelast. Opbygning og anvendelse af Cirkulære betonblokke sker på kundens ansvar.

Indhold

Cirkulære betonblokke fra HedeDanmark er lavet i genbrugsmaterialer (glas og sanitet), som modtages på HedeDanmarks behandlingsanlæg. De genanvendte produkter erstatter jomfruelige materialer. Der anvendes naturligvis godkendt og certificeret cement og kemi, som også anvendes i konstruktionsblokke, og som overholder dansk standard.

Bortskaffelse

Cirkulære betonblokke fra HedeDanmark kan – forudsat, at der er kapacitet – returneres til et af HedeDanmarks modtageanlæg. Her vil de blive nedknust og genanvendt i nye Cirkulære betonblokke fra HedeDanmark.

Betingelser

Salg og levering af Cirkulære betonblokke sker i øvrigt i henhold til de for HedeDanmark
gældende salgs- og leveringsbetingelser.

HedeDanmarks Miljøcenter i Stoholm

Lundgårdsvej 10
7850 Stoholm Jyll
CVR-nr. 27623549

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Michael Christensen
Michael Christensen

Afdelingschef

T: 30 80 80 47


Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres behov (typisk via telefon).